Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Κλείνει ο Μπράνκο στον Λεβαδειακό

Σε προφορική συμφωνία με τον Σερζ Μπράνκο κατέληξαν οι παράγοντες του Λεβαδειακού. Μάλιστα, ο Καμερουνέζος μέσος παρακολούθησε την προπόνηση των Βοιωτών και η ανακοίνωση της μεταγραφής του αποτελεί θέμα ωρών. Τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντούισμπουργκ.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Εχασε 2-1 στην Καρδίτσα ο Λεβαδειακός

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπιτελή στο 11’ και στο 23’ ο Τσάγγαρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, μείωσε με τον Βασιλείου στο 67ο λεπτό.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Καρδίτσας:
Κουτσόπουλος (46΄ Πίτκας), Αγγελόπουλος (46΄ Σάββας), Χατζηρίζος (75΄ Δημόπουλος), Μάριαν (61΄ Δούκας), Φέρστερ (46΄ Ιασωνίδης), Μπιτέλης (75΄ Φαλάγγας), Βούκοβιτς, Μπαλζαρέτι (69΄ Μελαμπιανάκης), Τσάγγαρης (69΄ Ζάγκος), Γκόγκας (61΄ Τζέκος), Μπουντούρης (61΄ Κόσουτιτς)
Λεβαδειακός: Καρακώστας (62΄ Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (62΄ Κόλτσης), Μαρτορέλ (57΄ Μαχαίρας), Καψής (76΄ Νικολακάκης), Χαλούλος (86΄ Μπουντόπουλος), Τζωρμπατζάκης (36΄ Κόλτζος), Ζησόπουλος (76΄ Παπαδόπουλος), Μπάρκογλου (46΄ Βασιλείου).
www.contra.gr

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Στη NOVA Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Στη NOVA θα... αναστενάξει αύριο και μεθαύριο η μισή Ελλάδα για τους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στον προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Δείτε τις 2 επίσημες και πανομοιότυπες ανακοινώσεις.

1. Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - ΠΑΟ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 28/07 στις 21:00 από το novasports1.

2. Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπαρατισλάβας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η αναμέτρηση Σλόβαν Μπαρατισλάβας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 29/07 στις 21:00 από το novasports1.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Νέοι 90-85 τη Γαλλία στον τελικό

Η Εθνική ομάδα Νέων μπάσκετ επικράτησε της Γαλλίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληάμτος με 90-85, σε ένα δραματικό παιχνίδι και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Ρόδο. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο, η Ελλάδα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει το "στέμμα" της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Τα δεκάλπετα: 22-16, 45-39, 64-61, 90-85

Το άγχος ήταν εμφανές από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Κλειστές άμυνες, με την Ελλάδα να προσπαθεί να επιβάλει γρήγορα τον ρυθμό της. Κάτι τέτοιο στην δεν έγινε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αφού οι Γάλλοι έχοντας σε καλή κατάσταση τον Τζάκσον και όντας αρκετά εύστοχοι από την γραμμή των 6.25, προηγήθηκαν με 12-7. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντέδρασε γρήγορα και πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους «τρικολόρ».

Η Εθνική βελτιώθηκε στην άμυνα της και με… τρίποντες βόμβες «εκτέλεσε» τους Γάλλους, με το 22-16 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου, σε ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο! Η Ελλάδα ήταν πραγματικά «δαιμονισμένη» και έχοντας στην σύνθεσή της έναν εκπληκτικό Παπανικολάου, το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα, συνέχισε το… τρομερό σερί (15-0) και προηγήθηκε ακόμα και με 12 πόντους(!), 28-16. Η διαφορά παρέμενε σε διψήφιο αριθμό πόντο και σε αυτό ευθυνόταν η τρομερή άμυνα όλων των παικτών της Εθνικής, οι οποίοι δεν άφηναν περιθώριο στους Γάλλους.

Από τη μία η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Κώστα Μίσσα και από την άλλη ο Κώστας Παπανικολάου να εκτελεί από τα 6.25, η Ελλάδα είχε το πάνω χέρι στον αγώνα. Παρόλα αυτά, οι «τρικολόρ» με τον Τζάκσον να παίζει μόνος του και… να κάνει ότι θέλει, κατάφεραν να μειώσουν στους πέντε, 37-32. Πλέον, το παιχνίδι είχε αλλάξει… χέρια και η Γαλλία έχοντας επιβάλλει το ρυθμό της έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση 39-37, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια, το γκολ-φάουλ του Γιάνκοβιτς και το τρίποντο του Παππά, έδωσαν ξανά προβάδισμα έξι πόντων 45-39, δίνοντας ανάσα στην Εθνική…

Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο και με τον Τζάκσον να… συνεχίζει το δικό του παιχνίδι, μέσα σε 2:00’, με σερί 7-0 κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, 47-45, μετά από αρκετή ώρα στο παιχνίδι. Ο Τζάκσον είχε πάρει από το χέρι τη Γαλλία και… την οδηγούσε στη νίκη, αφού έχοντας πετύχει 27 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά μέχρι εκείνο το σημείο, 3:30’ πριν το τέλος της περιόδου οι «τρικολόρ» με σερί 10-0, πήραν προβάδισμα εφτά πόντων, 59-50. Το παιχνίδι ήταν φανταστικό και για ακόμη μία φορά, η Ελλάδα ανέβασε ταχύτητα και όχι μόνο μπόρεσε να φέρει στα ίσα το ματς (59-59) αλλά και να προηγηθεί με δύο πόντους 62-59 με τρομερό σερί 12-0.

Πλέον είχαμε μπει στο πιο καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού! Σε ένα τρελό παιχνίδι τα παιδιά του Κώστα Μίσσα, με επιμέρους σκορ 21-2(!) ανέβασαν ξανά τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων 71-61 και πλέον τα πράγματα κυλούσαν καλά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η αναμέτρηση είχε «κλειδώσει» υπέρ της Εθνικής και ήταν αδύνατον να χαθεί αυτό το παιχνίδι, αφού η Ελλάδα έχοντας επιββάλει το ρυθμός της ανέβασε τη διαφορά πάλι στους 12, 80-68, σχεδόν 3:00’ από το τέλος. Η εικόνα παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος με τους παίκτες του Μίσσα να πανηγυρίζουν το χρυσό μετάλλιο, 90-85! Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος
http://www.sport-fm.gr/

Πέρασε με 1-0 από τη Θήβα ο Λεβαδειακός

Με νίκη του Λεβαδειακού ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό των «πράσινων» στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς επικράτησαν με 1-0 της Θήβας εκτός έδρας, με τον Σέρβο τεχνικό να δοκιμάζει δυο διαφορετικές ενδεκάδες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιώργος Μπάρκογλου στο 28’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι ενδεκάδες για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καρακώστας, Χαλούλος, Καψής, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ταραλίδης, Σερτζίνιο, Ναπολεόνι, Μπούσι, Μπουτ, Μπάρκογλου
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πασχαλάκης, Νικολακάκης, Παρασκευαϊδης, Παπαδόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Κόλτσης, Γάτσος, Μαχαίρας, Βασιλείου, Λεμονής, Κόκα
www.sport-fm.gr

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Νίκη 4-3 στην "πρώτη" του ο Λεβαδειακός

Φιλική νίκη επί του Ασπρόπυργου πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης ο Λεβαδειακός στο Πήλιο, με σκορ 4-3, στο πρώτο τεστ της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας.
Οι Βοιωτοί παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα παραγωγικοί επιθετικά, υστέρησαν ωστόσο στα μετόπισθεν δεχόμενοι τρία τέρματα από μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω (Γ' Εθνική).
Για τον Λεβαδειακό, δύο γκολ πέτυχε ο Μπουτ και από ένα οι Μπάρκογλου και Ναπολεόνι. Από πλευράς Ασπρόπυργου, σκόραραν οι Σαββίδης, Κριαράς και Καραμάνος.
Αποστόλης Χορτάτος
www.contra.gr

Του χρόνου τον Λεονάρντο, λέει ο Μπάγεβιτς

Φαίνεται ότι ο "έρωτας" του Μπάγεβιτς για τον Λεονάρντο δεν είναι απλός ενθουσιασμός αλλά σοβαρό αίσθημα με διάρκεια καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον μεσοεπιθετικό του Λεβαδειακού κατά τη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικούς συντάκτες. Μάλιστα ο Μπάγεβιτς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει τον Βραζιλιάνο του χρόνου ως ελεύθερο:"Έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε με την περίπτωση του. Η μεταγραφή δεν θα γίνει αυτή τη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε του χρόνου".
Κατά τα άλλα ο Σερβοέλληνας τεχνικός απέφυγε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Γούρκα Σεϊταρίδη, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάντζιο και δήλωσε άγνοια για τις διοικητικές ανακατάξεις που αναμένονται στην Ενωση.

Δεύτερο φαβορί στο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Ανδρών ξεκινάει από αύριο και επίσημα την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Σεπτέμβριο.
Σήμερα, οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας πέρασαν από εργομετρικά τεστ και αύριο η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Παρά τις πολλές απουσίες που θα έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού συγκαταλέγουν μέσα στα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου την Εθνική Ελλάδος.
Μάλιστα, στις πιο πολλές εταιρίες, η ομάδα του Γιόνας Καλζάουσκας δίνεται ως δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου πίσω από τους Ισπανούς. Τρίτο φαβορί είναι η Λιθουανία.
Πηγή: SPORT-FM

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Χάλκινος ο Σπύρος Λεμπέσης στο Κάουνας

Με το χάλκινο μετάλλιο στις… αποσκευές του θα επιστρέψει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου αθλητών κάτω των 23 ετών, που διεξάγεται στο Κάουνας της Λιθουανίας ο Σπύρος Λεμπέσης.
Ο έλληνας ακοντιστής στη σημερινή τρίτη ημέρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καταφέρνοντας μάλιστα να σπάσει δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ με βολές πρώτα στα 79.03 και μετά στα 79.37, η οποία άλλωστε του χάρισε και το χάλκινο μετάλλιο.
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ο Λεμπέσης, εκτός από την επιτυχία του, αναφέρθηκε και στις άθλιες συνθήκες που κάνει προπόνηση στη Λειβαδιά από όπου κατάγεται.
«Η επιτυχία ανήκει στην προσπάθεια που κάνουμε με τον προπονητή μου με πολλές δυσκολίες και με μηδαμινή βοήθεια. Στην προπόνηση που έχω με εμπόδια χρησιμοποιούμε σχολικές καρέκλες, ενώ συχνά κινδυνεύω από τραυματισμούς λόγω του άσχημου αγωνιστικού γηπέδου. Ευχαριστώ την ομοσπονδία, τον πρόεδρο και τον αρχιπροπονητή για την εμπιστοσύνη, αλλά και όλη την ελληνική αποστολή που με ενίσχυσαν ψυχολογικά στον αγώνα». Από εκεί και πέρα ο βαδιστής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ με χρόνο 1:25:06 «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ και τερμάτισε έκτος στα 20 χιλιόμετρα βάδην.
www.zougla.gr

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Τέλος η ΑΕΚ για Λεονάρντο

Το σίριαλ με τη μετακίνησή του Λεονάρντο από το Λεβαδειακό στην ΑΕΚ, έλαβε τέλος, αν και δεν ήταν αίσιο. Η «Ένωση» με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα έλαβε επιστολή από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία αναφέρει ότι η πρότασή μας για τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο δεν γίνεται αποδεκτή, διότι ο ποδοσφαιριστής κρίνεται απαραίτητος για το ρόστερ του Λεβαδειακού. Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΕΚ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ευχαριστεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο για τη στάση του και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας
www.zougla.gr

Η Ραπίντ Βιέννης για Λεονάρντο

Αντίπαλο από την Αυστρία απέκτησε η ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να εντάξει στη δύναμή της τον Λεονάρντο. Ο λόγος για τη Ραπίντ Βιέννης, ο διευθυντής της οποίας, Άλφρεντ Χέρντογκλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον παίκτη του Λεβαδειακού. «Ο παίκτης μας προτάθηκε πρόσφατα και αφού συγκεντρώσαμε πληροφορίες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση. Τις προσεχείς ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για την απόκτησή του. Για την ώρα, πάντως, δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση», κατέληξε.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Για Λεονάρντο 700.000 ευρώ η ΑΕΚ

700.000 ευρώ, 20% σε περίπτωση μεταπώλησης και ένας παίκτης δανεικός για ένα χρόνο. Αυτή είναι η επίσημη πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο, η οποία κατατέθηκε πριν από λίγο στον Λεβαδειακό. Ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Θανόπουλο, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μετακίνηση του παίκτη. Σχεδόν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ΑΕΚ, τον Λεονάρντο.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του παρότρυνε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, να κινηθεί για την απόκτησή του. Η επίσημη πρόταση μπορεί να άργησε αλλά ήρθε για τον χαρισματικό Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Κι αν το ενδιαφέρον τόσο καιρό έμενε σε επίπεδο…συζητήσεων, σήμερα έγινε και επίσημο. Το φαξ εστάλη από την ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον απομένει η απάντηση του ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες διαπραγματεύσεις ως προς τον τρόπο καταβολής των χρημάτων αλλά και ως προς τον παίκτη που θα ανηφορίσει προς τη Λιβαδειά. Πάντως τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Ντιούφ και Μπερνς.
Επιμέλεια: Τόλης Χριστοφοράκης

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Διακρίσεις στην κολύμβηση για τα παιδιά του ΑΚΟΛ

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας ομάδας του ΑΚΟΛ κατά τους θερινούς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακό 11 και 12 ιουλίου στη Χαλκίδα. Δείτε αναλυτικά.

Στους θερινούς αγώνες κολύμβησης 10-11-12 ετών Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που έγιναν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στην Χαλκίδα , τα αποτελέσματα για την προαγωνιστική ομάδα του Α.Κ.Ο.Λ. έχουν ως εξής :

Κουτσούμπα Μαρία : 1η στα 50 μ. πρόσθιο με χρόνο 00:46.05
3η στα 100μ. πρόσθιο με 01:41.76
……………………………………………………………………………
Ελμαλή Παναγιώτα-Μαρία: 1η στα 100μ.ύπτιο με χρόνο 01:26.90
2η στα 200μ. μικτή ατομική με 03:03.03
4η στα 100μ. πρόσθιο με 01:41.07
…………………………………………………………………………….
Μούσα Πανγιώτα : 3η στα 50μ.ύπτιο με χρόνο 00:46.28
4η στα 100μ.ύπτιο με 01:37.73
…………………………………………………………………………….
Δήμου Σωτήριος : 4ος στα 50μ.ελεύθερο με χρόνο 00:37.74
5ος στα 100μ.ελεύθερο με 01:22.77
6ος στα 50μ. πρόσθιο με 00:50.45
……………………………………………………………………………
Ελμαλής Γιώργος : 4ος στα 100μ.ελεύθερο με χρόνο 01:19.99
5ος στα 100μ.πρόσθιο με 01:41.51
…………………………………………………………………………….
Κυριάκου Ευάγγελος : 5ος στα 50μ.ελεύθερο με χρόνο 00:38.93
5ος στα 50μ.πρόσθιο με 00:57.20
……………………………………………………………………………

Όλα τα παιδιά .για μια φορά ακόμα , είχαν βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων.

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος αυτής της χρονιάς.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο , και συγκεκριμένα την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις για τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές μας.
Για την πληροφόρηση του κοινού, οι προπονήσεις συνεχίζονται για φέτος μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Καλό καλοκαίρι σε όλους…….

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Πρωτιά για Πλάτωνα Αναστασίου στα 800

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε την Κυριακή 05-07-09 , ο αθλητής του τμήματος Στίβου του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς Πλάτωνας Αναστασίου , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στις Σέρρες. Κατέκτησε την 1η θέση στα 800μ. με χρόνο 1.52.54 σε μία από τις γρηγορότερες κούρσες των τελευταίων χρόνων στην κατηγορία αυτή. Με την επίδοση αυτή καταρρίπτει το ρεκόρ Εφήβων της ΕΑΣ που είχε ο Σεραφείμ Παλληκάρης του Κάδμου Θηβών με 1.52.59 από το 1983!
Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχές για ακόμα καλύτερη πορεία στην συνέχεια.
Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και η αθλήτρια του Ομίλου Κωνσταντίνα Μπάτσαρη, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό λόγω ασθένειας. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να είναι γερή στην πορεία.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αργυρός ο Σπύρος Λεμπέσης στην Πεσκάρα

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Σπύρος Λεμπέσης στον τελικό του ακοντισμού των Μεσογειακών Aγώνων της Πεσκάρα, με 78.66μ που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ. O Σπύρος Λεμπέσης κατάγεται από το Μαυρομάτι Βοιωτίας.

Στον νεαρό αθλητή αποστέλλει τα συγχαρητήριά της η Αρια Αγάτσα. Δείτε.
ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ <<ΣΠΥΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ>>
Θα ήθελα να συγχαρώ εγκάρδια τον συντοπίτη μας,Σπύρο Λεμπέση,για τη μεγαλη του επιτυχία του στους Μεσογειακούς αγώνες .Η κατακτηση τού ασημένιου μεταλλείου και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση, είναι η ορατή ανταμοιβή στους κόπους του,αλλά και το πραγματικό δώρο,το ευ αγωνίζεσθαι,το οποίο δεν είναι θέμα μόνο σωματικής άσκησης αλλά και ανάπτυξης του πνεύματος. Με το συνδυασμό αυτό,ο Σπύρος έκανε υπερήφανους τους Βοιωτούς για ακόμα μία φορά.Θερμά συγχαίρω τον προπονητή του Θοδωρή Ξιδώνα ,ακούραστο συμπαραστάτη του Σπύρου σε όλη του την πορεία καθώς και την οικογένεια του.Και εις ανώτερα!
ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Μελος τομέων ΑΘλητισμού, Ισότητας, Επικοινωνίας

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

To πρόγραμμα του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα 2009-2010

Εύκολη θεωρείται συμβατικά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος 2009-2010 για τον Λεβαδειακό καθώς στις 4 πρώτες αγωνιστικές θα υποδεχθεί 3 ισοδύναμους του αντιπάλους στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Συγκεκριμένα με αντίπαλο τη Νέα Καβάλα στη Λιβαδειά ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Λεβαδειακού για την νέα αγωνιστική περίοδο 2009-2010 του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Στη 2η αγωνιστική οι Βοιωτοί θα δοκιμαστούν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ενώ την 3η υποδέχονται στη Λιβαδειά τον Πανιώνιο και την 4η ο Εργοτέλης θα επισκεφθεί την βοιωτική πρωτεύουσα. Δείτε δώ το πλήρες πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος που ξεκινά στις 22 Αυγούστου με ντέρμπι καθώς την 1η αγωνιστική κληρώθηκε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Κάντε κλικ στις εικόνες για μγέθυνση.