Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Υπερέβη τις προσδοκίες ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς λέει ο ΑΚΟΛ

Δ
Ε

ΔΕΛ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας να μετάσχουν στον «1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2010» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας, ξεπέρασε τις προβλέψεις όλων μας.
Με τη συμμετοχή διακοσίων και πλέον συμπολιτών μας, όλων των ηλικιών, δημιουργήθηκε μία όμορφη και τελείως διαφορετική εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης μας. Συγκινητική ήταν και η συμμετοχή πολλών οικογενειών με το σύνολο των μελών της.
Στην οργάνωση και άψογη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, εκτός από τον ΄Ομιλό μας, συμμετείχαν ο Δήμος Λεβαδέων, η Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Βοιωτίας).
Σπουδαία επίσης ήταν και η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και του Ελληνικού Κέντρου ΄Αμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπυ, είτε ως μέσο άθλησης.
Στόχος επίσης είναι η χρήση του ποδηλάτου, έναντι αυτής του αυτοκινήτου μέσα στον ιστό της Πόλης μας.
΄Ενας απώτερος στόχος για τον ΄Ομιλό μας είναι η δημιουργία ομάδας ενδιαφερομένων που θα ασχοληθούν με το ποδήλατο σε αγωνιστικό επίπεδο.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο κ. Αυγέρης Σωτήριος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν :
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βοιωτίας
Ο κ. Μπάτσαρης Γιώργος, επιχειρηματίας γενικού εμπορίου
Ο κ. Πέτσας Αθανάσιος, ιδιοκτήτης του καταστήματος 1900 της Πόλης μας, ο οποίος προσέφερε μπλουζάκια σ’ όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο κ. Νίκας Αργύρης, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ποδηλάτων, ο οποίος προσέφερε τρία ποδήλατα, καθώς και διαφημιστικά μπλουζάκια, τα οποία δόθηκαν στους τυχερούς, που προέκυψαν μετά από κλήρωση που έγινε μεταξύ των συμμετασχόντων στην εκδήλωση.
Ο κ. Ανέστης Δημήτριος , ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ποδηλάτων , προσέφερε ποδήλατα προς χρήση ,για μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια του γύρου , για όποιον επιθυμούσε να συμμετέχει και δεν είχε ποδήλατο.
Με τη βοήθεια και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, κατά γενική ομολογία η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μ’ αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την επιθυμία της επανάληψής της.
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ανταποκρινόμενο σ’ αυτή την επιθυμία των συμπολιτών μας τους υπόσχεται την επανάληψη, αλλά παράλληλα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.

Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς







Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Στον τελικό ο Κένταυρος

Στο μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ προκρίθηκε η ομάδα του Κένταυρου Λιβαδειάς αφού νίκησε και την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας το Σάββατο 27-3-2010 στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς.Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή σε δύο χρόνια για τους περσινούς νεαρούς πρωταθλητές της Λιβαδειάς και αποτελεί τεράστια επιτυχία για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Λιβαδειάς.

Τέταρτη-τελευταία αγωνιστική Β ημιτελικής Φάσης παιδικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑΣΕ


ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 59-49


Δεκάλεπτα 13-12,13-6,13-20,20-11


Για την ομάδα του Κένταυρου Λιβαδειάς αγωνίστηκαν οι ΣΤΑΥΡΟΥ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ,ΑΡΜΑΓΟΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 13,ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ 8,ΛΟΥΚΑΣ 1,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ,ΡΟΥΜΠΕΑΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΛΑΙΟΣ 4,ΜΕΡΓΟΥΠΗΣ 20(2τρ),ΓΙΟΥΛΑΣ 13.


Η ημερομηνία καθώς και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού αναμένεται από την οργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΣΕ.

Συγχαίρουμε τους νεαρούς μας παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν όλη τη χρονιά και ευχόμαστε να κατακτήσουν και το φετινό τίτλο που θα οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος.Επίσης να ευχηθούμε υγεία και Καλό Πάσχα στα παιδιά και σε όλους τους φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μέχρι εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ.
ΔΣ ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Τα Γεροντοπούλεια 2010

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974

ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Κ.Ο.Ε. - Ε.Γ.Ο.
Ε. Α. Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.

Γραφείo : Αριστοφάνους - Λιβαδειά
Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 101 Τ.Κ. 32 100 Λιβαδειά
Τηλέφωνο & ΦΑΞ : ( 22610 ) 21100
E-mail : akoliv@yahoo.gr
Site : www.akol.gr

Λιβαδειά 29-03-10

Το Σάββατο 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς , με οργανωτή τον Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς και συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Λιβαδειάς , τα Γεροντοπούλεια 2010 , αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών.
Η οργάνωση της ημερίδας αυτής τιμά τον αείμνηστο Πρόεδρο του συλλόγου επί πολλών ετών , Τάκη Γεροντόπουλο ,στυλοβάτη του αθλητικού γίγνεσθαι της Λιβαδειάς και όχι μόνο . Δεν θα σταθούμε τόσο στις επιτυχίες της καλυμβητικής ομάδας του Α.Κ.Ο.Λ., αλλά στη συμμετοχή που πρέπει να έχει αυτός ο αγώνας όχι μόνο από τους αθλητές αλλά από και από τον κόσμο που τόσο αγάπησε ο Γεροντόπουλος και τόσα έδωσε σ’ αυτή την πόλη. Δυστυχώς όμως ήταν εμφανής η απουσία των τοπικών αρχόντων που ίσως οφείλεται στην μη πραγματοποίηση των υποσχέσεων των προηγούμενων ετών.
Για την ιστορία συμμετείχαν οι σύλλογοι :
ΟΕΑ & ΝΑΒ του ΒΟΛΟΥ , ο Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ, ο ΠΡΩΤΕΑΣ της ΛΑΜΙΑΣ και ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ .
Ο ΑΚΟΛ συμμετείχε με τους αθλητές :
Ελμαλή Γιώργο , Δήμου Σωτήριο, Ελμαλή Μαρία -Παναγιώτα , Κουτσούμπα Μαρία ,Μούσα Παναγιώτα , Δήμου Γιάννη, Κουβάρα -Πριτσούλη Στέλιο ,Καρκάνα Βασίλειο , Θεοχάρη Χαρίκλεια – Ιωάννα , Θεοδώρου Φαίη , Χατζηστάμου Αθανασία , Μπάλιου Μαρία- Κατερίνα, Ρούτσι Ορέστη και τους μικρούς αθλητές :
Πούλου Διόνη ,Μερτζάνη Φωτεινή , Σοφιανάτο Κων/νο , Κάκαβο Κων/νο, Μπάλιο Γεώργιο , Καλατζή Ιωάννη , Κατσή Μάρκο , Μερτζάνη Δημήτριο .

Επίσης έλαβαν μέρος και οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ΑΚΟΛ οι:
Τζέμος Παναγιώτης ,Μανούσκος Νικόλαος , Τσαπάρας Δημήτριος , Κυριάκος Βαγγέλης .
Αναλυτικά οι αθλητές του ΑΚΟΛ κατέλαβαν της εξής θέσεις
Ελμαλή Μαρία Παναγιώτα : 1η 50μ. ύπτιο , 1η 50μ. πεταλούδα ,1η 100 μ. μικτή.
Ελμαλής Γεώργιος : 1ος 50μ. πεταλούδα , 1ος 50μ. ελεύθερο, 1ος 100μ. πρόσθιο
Δήμου Σωτήριος : 1ος 50μ. ελεύθερο, 1ος 50μ. πρόσθιο ,1ος 100μ. ελεύθερο
Κουτσύμπα Μαρία : 1η 100μ. πρόσθιο 2η 100 μ. μικτή, 3η 50 πεταλούδα
Μούσα Παναγιώτα: 1η 50μ. ύπτιο , 2η 100μ. ύπτιο ,2η 50μ. ελεύθερο
Δήμου Γιάννης 1ος 50μ. πρόσθιο, 1ος 100μ. πρόσθιο ,2ος 50μ. ελεύθερο, 2ος 100μ. ελεύθερο
Κουβάρας Στέλιος 3ος 50μ. ελεύθερο, 5ος 100μ. πρόσθιο
Καρκάνας Βασίλης 2ος 50μ. ύπτιο , 4ος 50μ. ελεύθερο, 4ος 100μ. ελεύθερο, 4ος 50μ. πρόσθιο
Θεοχάρη Χαρίκλεια – Ιωάννα 1η 100μ. ελεύθερο, 1η 100μ. πρόσθιο , 1η 100μ. μικτή
Χατζηστάμου Αθανασία 1η 100μ. ύπτιο , 2η 50μ. ύπτιο, 3η 50μ. ελεύθερο
Θεοδώρου Ευσταθία 1η 50μ. ύπτιο , 2η 100μ. ύπτιο ,6η 50μ. ελεύθερο
Ρούτσι Ορέστης 1ος 50μ. ύπτιο ,1ος 100μ. πρόσθιο ,2ος 50μ. ελεύθερο

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Εχασε ο Λεβαδειακός στον Αρη

Πιο εύκολα απ’ ό,τι αποδεικνύει το 1-0, ο Άρης πήρε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Λυτρωτής για την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Νέτο, ο οποίος με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε στο 54' τη νίκη στην ομάδα του. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχτηκαν τους Βoιωτούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χωρίς να εντυπωσιάσουν με την αγωνιστική τους παρουσία, κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και να εξασφαλίσουν την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς (λόγω της ήττας της Καβάλας από τον Εργοτέλη). Οριακά- με έναν βαθμό- πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε ο Λεβαδειακός.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς σαφώς επηρεασμένοι από το πειραματικό σχήμα που παρέταξε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line. Δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μπήκαν με διαφορετική διάθεση στο γήπεδο και πήραν το πολυπόθητο «τρίποντο». Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Φαράντου κλείστηκε στην άμυνά της και –όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις-το πλήρωσε.

45λεπτο σερβιρισμένο σε βαθύ πιάτο!
Απογοητευμένοι πρέπει να έμειναν όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το πρώτο ημίχρονο του Άρης- Λεβαδειακός. Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν ο ορισμός αυτού που οι ποδοσφαιρόφιλοι αποκαλούν «σούπα»!

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να μην αφήσει το Λεβαδειακό να «αναπνεύσει», αλλά τα… κατάφερε μόνο στη θεωρία. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε την υπεροχή, αλλά όλα αυτά αποδείχθηκαν ανούσια, καθότι στο πρώτο 45λεπτο δεν απείλησε καμία φορά με αξιώσεις την εστία του Βαγιέχο. Αναποτελεσματική στο πρώτο μέρος η επίθεση των «κιτρινόμαυρων», η οποία βρήκε απέναντί της το… «πούλμαν» που είχε στήσει ο Φαράντος στον αγωνιστικό. Η συμπαγής άμυνα του Λεβαδειακού είχε κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Βαγιέχο, μην επιτρέποντας στους παίκτες του Κούπερ να τελειώσουν τις φάσεις.

«Καθάρισε» ο Νέτο!
Θεωρείται ένας από τους καλύτερους δεξιούς οπισθοφύλακες της Σούπερ Λίγκας και όχι άδικα. Ο Άρης με την απόκτησή του τον Ιούνιο του 2007 «χτύπησε φλέβα χρυσού». Ο λόγος για τον Ντάρσι Νέτο, που «ξελάσπωσε» την ομάδα του απέναντι στο Λεβαδειακό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι εκτός από τις υπόλοιπες δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο, έχει και εξαιρετικό πόδι στα στημένα.

Στο 64’, ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα εκτός της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Βαγέχο με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με άλλον «αέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας πίσω τη νωχελική εικόνα του πρώτου 45λεπτου και τελικά δικαιώθηκαν. Είχαν και δοκάρι στο 54’ με την κεφαλιά του Κάμπορα, ο οποίος έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 77’, αποτυγχάνοντας εξ’ επαφής να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Κλεισμένος στην άμυνά του ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε μία πολύ καλή ευκαιρία στο 72’ να σωσει την παρτίδα", αλλά ο Ναπολεόνι από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πέσκοβιτς.
Δείτε εδώ Το φιλμ του αγώνα

Άρης(Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Αντού, Τζόνσον, Κάμπορα, Ορτίθ, Βανγκελί
Λεβαδειακός(Φαράντος): Λόπεζ Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κόλτσος, Ταραλίδης, Αμπουμπακάρι, Μπεργκόνια, Γκονζάλες, Αγκάλι, Μπάρκογλου

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τα χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ


ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Η ΕΛΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α

Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπεσε η αυλαία της χειμερινής κολυμβητικής περιόδου αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες έλαβε μέρος η αθλήτρια Ελμαλή Μαρία Παναγιώτα στα 50μ ελεύθερο. Επίσης στα 200μ, 400μ και 1500μ ελεύθερο αγωνίστηκε ο συντοπίτης μας Καρατράντος Ηλίας ο οποίος αν και είναι αθλητής του συλλόγου Δελφίς προπονείται και στη Λιβαδειά και κατέλαβε την τέταρτη θέση και στα τρία αγωνίσματα.

Ο σύλλογος μας έλαβε επίσης μέρος στους χειμερινούς αγώνες της περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας για παιδιά ηλικίας 10, 11 και 12 ετών που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου. Στους αγώνες έδωσαν το παρόν όλοι οι σύλλογοι της περιφέρειας: ΑΚΟ Λιβαδειάς, Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, Πρωτέας Λαμίας, Νηρέας Λαμίας, Αναγέννηση Λαμίας, Φθία Λαμίας, Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, , Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας, και ΑΚΟ Χαλκίδας. Οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

1. Ελμαλή Μαριανότα 1η στα 100μ πεταλούδα, 1η 200μ μεικτή, 1η 100μ ύπτιο.

2. Ελμαλής Γεώργιος 3ος στα 200μ ελεύθερο, 5ος 100μ πρόσθιο, 2ος 200μ μεικτή.

3. Δήμου Σωτήρης 4ος στα 50μ ελεύθερο, 5ος 50 πρόσθιο, 3ος 100μ ελεύθερο.

4. Κουτσούμπα Μαρία 5η 200μ ελεύθερο, 1η 100μ πρόσθιο, 2η 200μ πρόσθιο.

5. Μούσα Παναγιώτα 4η 100μ ύπτιο, 2η 400μ ελεύθερο, 2η 200μ ύπτιο.

6. Σφουντούρη Παναγιώτα 4η 50μ πρόσθιο, 8η 50μ ελεύθερο, 5η 50μ ύπτιο.

7. Δήμου Γιάννης 5ος 200μ ελεύθερο, 3ος 100μ πρόσθιο, 6ος 100μ ελεύθερο.

8. Καρκάνας Βασίλης 11ος 100μ ελεύθερο, 9ος 50μ πρόσθιο, 13ος 50μ ελεύθερο.

9. Θεοχάρη Χαρίκλεια-Ιωάννα 1η 100μ ελεύθερο, 4η 100μ πρόσθιο.

10. Χατζηστάμου Αθανασία 4η 100μ ύπτιο, 5η 50μ ύπτιο.

11. Θεοδώρου Ευσταθία 4η στα 50μ ύπτιο, 11η 50μ ελεύθερο.

12. Ρούτσης Ορέστης 3ος 50μ πρόσθιο, 7ος 50μ ελεύθερο.

Η ομάδα του ΑΚΟΛ επίσης στη σκυταλοδρομία 4x100μ ελεύθερο κοριτσιών 10 ετών, που αποτελείται από τις Μπάλιου Μαρία Κατερίνα, Θεοδώρου Ευσταθία, Χατζηστάμου Αθανασία και Θεοχάρη Χαρίκλεια Ιωάννα, κατέλαβε την πρώτη θέση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εκτός από τις προφανείς επιτυχίες των πρώτων θέσεων που κατέλαβαν οι αθλητές μας, η συνεχής αγωνιστική πρόοδος της ομάδας τεκμηριώνεται και από την επίτευξη καλύτερων ατομικών επιδόσεων όλων των αθλητών μας και από το γεγονός ότι η ομάδα μας συμμετείχε με περισσότερους κολυμβητές στους συγκεκριμένους αγώνες.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το προσεχές Σάββατο 27 Μαρτίου στην πόλη μας στο πανέμορφο κολυμβητήριο της Κρύας όπου θα πραγματοποιηθούν τα Γεροντοπούλεια 2010.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εχασε η Αναγέννηση από την Αγριά Βόλου

Το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ και η ομάδα Handball της Αγριάς Βόλου πέρασε σαν σίφουνας συντρίβοντας την Αναγέννηση Λιβαδειάς με σκορ 37 – 9 ( Ημ. 20-5 ) και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.

Μετά την νίκη αυτή η επαναληπτική αναμέτρηση στον Βόλο το άλλο Σάββατο αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η ομάδα του Κένταυρου Αγριάς Βόλου έδειξε την υπεροπλία σε όλες της γραμμές . Η ομάδα του Βόλου έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τους δύο τερματοφύλακες και παίζοντας τέλεια τον αιφνιδιασμό κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να δείξει προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα του παιχνιδιού αφού προηγήθηκε 8-3,στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά εκτινάχθηκε στο 14-3 αφού οι παίχτες της Αναγέννησης στις 15 επιθέσεις που πραγματοποίησαν σε αυτό το δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν αφού βρήκαν απέναντί τους το τείχος που σήκωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ( πρέπει να σημειώσουμε ότι και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η Αναγέννηση τα απέκρουσε ) και το τρίτο δεκάλεπτο και λήξη του ημιχρόνου βρήκε την Αγριά Βόλου να προηγείται με 20-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κακή ψυχολογία των παιχτών μας και η συνεχιζόμενη καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Βόλου το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Τα δεκάλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου 25-7, 32-8 και το τελικό 37-9
Η ομάδα αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Ορκόπουλο Θάνο και τους Δελή Βαγγέλη ( 2 γκολ ), Παλιούρα Άγγελο ( 2 γκολ), Γεωργόπουλο Θωμά ( 1 γκολ), Αγνιάδη Γιάννη , Βαγιάννη Στέφανο, Τριανταφυλλίδη Αλέκο ( 1 γκολ ), Φελεκίδη Γιώργο ( 3 γκολ), Παπαλαμπρόπουλο Λάμπρο , Μπαλά Σωτήρη, Γεωργόπουλο Θάνο, Μακρή Γιώργο , Κουντουργιώτη Σωτήρη .
Η ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε με τερματοφύλακες Κάβουρας Μιχάλης και Σεμέργελη Χ., Βαλκαμελής Γ. ( 6 γκολ ), Αδάμ Δ. ( 3 γκολ ),Ανανίας Παντελής ( 7 γκολ ), Αρκουδέας Λ. ( 1 γκολ ), Φιλίππου Π.. ( 6 γκολ ), Καρανάσιος Κ. ( 5 γκολ ),Φουρλής Α. ( 8 γκολ ), Σκετόπουλος Ν. ( 1 γκολ ), Καποτάς Ν. ( 6 γκολ ).

Το Σάββατο τα Γεροντοπούλεια 2010


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν
Π Ρ Ο Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Ω Ν
“ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2010”


1. Δικαίωμα συμμετοχής: ΄Ολοι οι σύλλογοι που ανήκουν στην Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

2. Χρόνος διεξαγωγής: Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, πρωί ώρα 10,30 & απόγευμα ώρα 3.30

3. Τόπος διεξαγωγής: Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς, τεσσάρων διαδρομών, με θερμαινόμενο νερό 280 C.

4. Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 14,00, στην Περιφερειακή Επιτροπή, υπόψη κ. Ευαγγέλου Μούτουπα ή στο FAX 22610 21100 του ΄Ομίλου μας.
Μετά την προαναφερομένη ημερομηνία & ώρα, καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

5. Χρονόμετρα – Χρόνοι : Χρονόμετρα χειρός.

6. Συμμετοχές: Δικαίωμα κάθε αθλητή ή αθλήτριας, μέχρι δύο (2) αγωνίσματα και κάθε σύλλογος μέχρι τρεις (3) αθλητές ή αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα.

7. Ειδικές διατάξεις: Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κ.Ο.Ε. Ο διοργανωτής σύλλογος, δεν υπόκειται στους προαναφερόμενους περιορισμούς.

8. Έπαθλα:
α. Κύπελλο στον πρώτο αθλητή ή αθλήτρια, κάθε αγωνίσματος και για όλες τις κατηγορίες.
β. Μετάλλιο & δίπλωμα στον πρώτο, δεύτερο & τρίτο αθλητή ή αθλήτρια, κάθε αγωνίσματος και για όλες τις κατηγορίες.
γ. Διπλώματα συμμετοχής σ’ όλους τους αθλητές & αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ενα βήμα από τη σωτηρία ο Λεβαδειακός 2-0 τον Πανθρακικό

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πανθρακικό, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί με το «τρίποντο» αυτό έκαναν άλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία τους, χωρίς ωστόσο να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους αφού τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και η SKODA Ξάνθης κέρδισαν. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αμπουμπακάρι (44’) και Ναπολεόνι (61’).

Το ματς: Υποτονικά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τον αγώνα, ο οποίος μπορεί για τον Πανθρακικό να αποτελούσε ένα ακόμα «αδιάφορο» παιχνίδι, αλλά για τον Λεβαδειακό ήταν μια ευκαιρία να κρατηθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι Ακρίτες ωστόσο δεν κλείστηκαν στην άμυνά τους, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να προτιμάει το 4-4-2 και τον Δημήτρη Φαράντο να αντιπαρατάσσει ένα 4-2-3-1. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ιδίως στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Βοιωτούς να αρχίσουν να πιέζουν όσο πέρναγε η ώρα. Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στα καρέ του Βρονταρά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ. Αυτό ήρθε τελικά μόλις ένα λεπτό πριν ακουστεί το σφύριγμα της ανάπαυλας, όταν ο Αμπουμπακάρι με κοντινό πλασέ, ύστερα από σέντρα του Κόλτζου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με διάθεση να σκοράρει και πάλι, όσο το δυνατό πιο νωρίς, ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο ο Λεβαδειακός.

Οι παίκτες του Δημήτρη Φαράντου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, έχοντας μεταφέρει τη δράση στην περιοχή του Πανθρακικού. Οι προσπάθειες των «πρασίνων» καρποφόρησαν τελικά στο 61’, όταν ο Ναπολεόνι με διπλή προσπάθεια, απέκρουσε ο Βρονταράς το πρώτο σουτ, έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα των Ακριτών κάνοντας το 2-0. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ουσιαστικά τελείωσε το ματς, αφού το τελευταίο ημίωρο, αφού ο Λεβαδειακός έμοιαζε ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ ο Πανθρακικός έδειχνε αδύναμος να το ανατρέψει. Δείτε το φιλμ του αγώνα Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Βαγιέχο, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Μασάδο, Μουλόπουλος (70' Χαλούλος), Ζησόπουλος, Σόλα (65' Βασιλείου), Ναπολεόνι (81' Σερζίνιο), Μπάρκογλου, Γκονζάλες, Αμπουμπακάρι Στον πάγκο: Μπλάζιτς, Μπράνκο, Μαχαίρας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, Ματεντζίδης, Τζόκιτς, Κανωτίδης (62' Μουνάφο), Λόπεζ (82' Πέντσας), Άλβες, Ρομπέρ, Παπουλής (68' Μπουσινάκης), Καζάκης Στον πάγκο: Ταΐρης, Στόικος, Μπαχαρίδης, Χαριτωνίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών)-Αλεξέας (Μεσσηνίας)
www.sport-fm.gr
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Καλές θέσεις για αθλητές του ΑΚΟΛ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, όλων των κατηγοριών, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο Μαρκόπουλο Αττικής, στις 21 Φεβρουαρίου, οι αθλητές και αθλήτριες του Α.Κ.Ο. Λιβαδειας , που διακρίθηκαν, ανά κατηγορία, ήταν οι παρακάτω:
· Ο Κωνσταντίνος Μίγας 32ος στα 3000 μ. Παμπαίδων.
· Ο Ανδρέας Μύθης 33ος στα 8000 μ. Νέων Ανδρών.
· Η Μενεγάτου Μαριάννα 50η στα 3.000μ Παγκορασίδων.
· Οι αθλήτριες Μενεγάτου Μαριάννα ,Κοτρώνη Αιμιλία , Κατσίφα Γιούλη , Δημακοπούλου Ηλέκτρα και Δημολιούλια Νίκη τερμάτισαν στην 7η θέση του ομαδικού στην κατηγορία Παγκορασίδων.
Στην ομαδική αξιολόγηση με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς κατετάγη στην 54η θέση μεταξύ 137 Συλλόγων που αξιολογήθηκαν και στην 2η θέση των Συλλόγων της ΕΑΣ Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας .Η κατάταξη των συλλόγων της ΕΑΣ ήταν η εξής :
· 19η θέση Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας με 322 βαθμούς
· 54η θέση ΑΚΟ Λιβαδειάς με 124 βαθμούς
· 91η θέση ΑΟ Τρίτων Χαλκίδος με 72 βαθμούς
· 112η θέση ΟΦΚΑ Ν. Αρτάκης με 40 βαθμούς
· 128η θέση Ευβοϊκός ΓΑΣ με 13 βαθμούς
· 135η θέση ΓΣ Πίνδαρος Θηβών με 8 βαθμούς

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Φουλ για Β' Εθνική η Αναγέννηση Λιβαδειάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
· ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2004 ·
Αγίου Βλασίου 14, 32100 Λιβαδειά
Τηλ.- Fax: 22610 81299
http://www.anagenisi.gr
Mail : info@anagenisi.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 – 3 – 10

Ιστορική νίκη με τον Έσπερο Λαμίας στο Handball 26-20

Την Κυριακή στις 19:30 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς η ομάδα μας σημείωσε ιστορική νίκη επί του Έσπερου Λαμίας με σκορ 26 – 20 ( Ημ. 13-9 ). Από το 2004 που ξεκίνησε το τμήμα του Handball είναι η πρώτη φορά που η ομάδα των αντρών μπαίνει στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Φυσικά αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Λιβαδειάς που έχουν δώσει μόνο 2 ώρες την εβδομάδα για προπόνηση στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα τον Κένταυρο Βόλου που τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου για το πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας. Όσον αφορά τον αγώνα οι δύο ομάδες απέδωσαν αξιόλογο Handball με την ομάδα μας να προσέχει την άμυνα και συγκρατώντας τον ρυθμό του παιχνιδιού προηγήθηκε τα πρώτα 10΄ λεπτά με 4-2 , το δεύτερο δεκάλεπτο ο Έσπερος ισορρόπησε με το σκορ να γίνεται 8-7 και να κλείσει το 30 λεπτο και ημίχρονο με 13-9 .Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοση και τα δεκάλεπτα ήταν 17-11, 22-14 και η λήξη με 26-20 έκανε τους παίχτες ένα κουβάρι , πανηγυρίζοντας την πολύ μεγάλη επιτυχία τους. Η ομάδα αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Ορκόπουλο Θάνο και τους Δελή Βαγγέλη ( 10 γκολ ), Παλιούρα Άγγελο ( 3 γκολ), Γεωργόπουλο Θωμά ( 6 γκολ), Αγνιάδη Γιάννη , Αποστόλου Χρήστο, Ρούντα Κώστα ( 2 γκόλ ), Φελεκίδη Γιώργο ( 3 γκολ), Παπαλαμπρόπουλο Λάμπρο , Μπαλά Σωτήρη (1 γκολ), Γεωργόπουλο Θάνο, Μήχα Δημήτρη ( 1 γκολ ), Μακρή Γιώργο , Κουντουργιώτη Σωτήρη . MVP της αναμέτρησης ο Γεωργόπουλος Θωμάς ο οποίος είναι φαντάρος στην Θήβα.

Με τιμή

Το Δ.Σ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Εφτάψυχος ο Λεβαδειακός 2-1 την Ξάνθη στο 93'

90'+3' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!: Ο Αγκάλι σεντράρει από δεξιά, ο Μπάρκογλου γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μετά τις εναέριες μονομαχίες, και με αριστερό πλασέ βάζει μπροστά τον Λεβαδειακό!

88' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!: Σέντρα από δεξιά στην περιοχή της Ξάνθης, ο Αγκάλι κερδίζει την κεφαλιά μέσα από τα χέρια του Γκσπούρνινγκ και δίνει το δικαίωμα στον Μπάρκογλου με νέα κεφαλιά να φέρει "στα ίσια" το παιχνίδι!
80': Οι έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της Ξάνθης για ένα φάουλ έχουν ως αποτέλεσμα την αποβολή τόσο του προπονητή, Νίκου Κεχαγιά, όσο και του γενικού αρχηγού, Γιώργου Κασναφέρη!
78' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Μπούγκα αποχωρεί και στη θέση του μπαίνει ο Ριζογιάννης 77': Ο Ναπολεόνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, πλάσαρε ωραία, όμως ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε αρχικά το σουτ και στην επαναφορά πρόλαβε με εκπληκτικό τρόπο τον Μπάρκογλου, που ετοιμαζόταν να σκοράρει!
73' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Ο Σουάνης περνάει στη θέση του Κιντάνα
72' - Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Σερτζίνιο αντικαθιστά τον Κόλτζο
70': Κάθετη πάσα στον Γκονζάλες, που μπήκε από αριστερά, σούταρε δυνατά, όμως είδε τον Γκσπούρνινγκ να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ 66' - Αλλαγή για την Ξάνθη: Στη θέση του Ζίεντσουκ ο Τζάγκι
63' - ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!: Στην αναταραχή που ακολούθησε την αποβολή του Πόι, οι Παπαδημητρίου και Αλεξίου διαπληκτίστηκαν έντονα και αποβλήθηκαν αμφότεροι από τον Τσινιάρη!
62' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!: Σε προσπάθεια του Πόι για τάκλιν στον Γκονζάλες, ο Αργεντινός βρήκε την μπάλα με το χέρι και εισέπραξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα 59' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Ο Παπαδημητρίου έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα λίγο έξω από την περιοχή της Ξάνθης
57': Αναταραχή στην περιοχή της Ξάνθης, ο Μπάρκογλου, που επωφελείται από τις κόντρες, πιάνει το σουτ, όμως η μπάλα φεύγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι

55' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Ο Τσινιάρης θεωρεί πως ο Πόι έκανε "θέατρο" σε προσπάθεια να κερδίσει φάουλ
54': Ωραία μπαλιά του Γκονζάλες στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, ο Ναπολεόνι προσπαθεί να επωφεληθεί, όμως ο Γκσπούρνινγκ βγαίνει και τον προλαβαίνει πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας

49': Ο Πόι μπήκε ωραία από αριστερά, έκανε το φαλτσαριστό πλασέ, όμως ο Βαγιέχο εκτινάχθηκε και απέκρουσε
46': Έναρξη του β' μέρους
46' - Αλλαγή για τον Λεβαδειακό: Ο Μπεγκόνια αντικατέστησε τον Μπράνκο

45'+3': Λήξη του ημιχρόνου
45'+2': Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Ταραλίδη, ο Γκσπούρνινγκ αποκρούει δύσκολα με το ένα χέρι σε κόρνερ
44': Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης, ο Ναπολεόνι βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, ξεπέρασε και τον Γκσπούρνινγκ, όμως το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε ως "από μηχανής θεός" πάνω στη γραμμή ο Φλίσκας!

44': Ο Ναπολεόνι εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, πλάσαρε απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, όμως ο Αυστριακός έδιωξε δύσκολα με τα πόδια

40' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Ο Πόι μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο αμαρκάριστος Μπούγκα έστειλε με εύκολη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα!
32' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Δυνατό μαρκάρισμα του Στίνγκα στον Ναπολεόνι

22' - Κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό: Ο Κόλτζος έχασε την μπάλα από τον Κιντάνα και τον ανέτρεψε 21' - Κίτρινη κάρτα για την Ξάνθη: Ο Μπέρτος γίνεται ο δεύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων που μπαίνει στο μπλοκάκι του Τσινιάρη

20': Ο Μπούνγκα έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, γύρισε και σκόραρε με ωραίο σουτ -όμως υποδείχθηκε οφσάιντ από τον βοηθό

15': Ο Κιντάνα πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ με το δεξί, όμως ο Βαγιέχο έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε 10' - Κίτρινες κάρτες και για τις δύο ομάδες: Ο Φλίσκας τιμωρείται για ένα δυνατό μαρκάρισμά του και ο επιθετικός των γηπεδούχων επειδή ζήτησε κάρτα για τον αμυντικό της Ξάνθης

8': Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες

1': Έναρξη του αγώνα Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Λόπεζ Βαγιέχο, Κόλτζος, Αλεξίου, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ζησόπουλος, Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αμπουμπακάρι, Αγκάλι SKODA Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Μπέρτος, Βάλλας, Φλίσκας, Ζίεντσουκ, Στίνγκα, Μπούγκα, Πόι, Κιντάνα ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών) ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Πάνου (Αιτ/νιας)

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Προκριματικοί αγώνες Τραμπολίνο







Κάντε κλικ για μεγέθυνση.
Στις 27 - 28 Μαρτίου 2010 διεξάγονται στην Ηλιούπολη οι Προκριματικοί αγώνες Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού. Δείτε την προκήρυξη της ΕΓΟ.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Κατέρρευσε σε 10 λεπτά ο Λεβαδειακός

Προσωρινή ήταν (και πάλι) η άνοδος του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την 25η ημέρα και βρέθηκε εκ νέου στη θέση του οδηγού. Τα γκολ πέτυχαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο οι Σαλπιγγίδης (64΄), Λέτο (71΄) και Σισέ (74΄).
Παρά τη βροχή, ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι και είχε ένα διάστημα από το 15' έως το 35΄, που ήταν εκρηκτικός και δημιούργησε ένα πλήθος ευκαιριών, τις οποίες όμως απώλεσε όλες. Κορυφαία στιγμή στο 27', όταν σε σέντρα του Μαρίνου, ο Σισέ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, ο Λέτο στο 7', ο Σισέ στο 13' και στο 25', ο Καραγκούνης στο 20' και στο 35', ο Καντέ στο 41', βρέθηκαν σε θέση βολής, όμως απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα κι έτσι το ημίχρονο ξοδεύτηκε χωρίς γκολ.
Με δύο ευκαιρίες ξεκίνησε και το β' ημίχρονο. Στο 51' η κεφαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα έφυγε άουτ και στο 56' το συρτό σουτ του Σισέ εξουδετερώθηκε από τον Μπλάζιτς. Τελικά ο Παναθηναϊκός μέσα σε ένα δεκάλεπτο «καθάρισε» το παιχνίδι. Αρχικά η λύση ήρθε στο 64' από τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος σε γύρισμα του Μαρίνου, πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του Μπλάζιτς και έκανε το 1-0.
Στο 71' ο Λέτο πήρε την μπάλα από σέντρα του Καραγκούνη και με το αριστερό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Και στο 74' ο Κόλτζος ανέτρεψε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή, ο Σισέ εκτέλεσε το πέναλτι, που απέκρουσε ο Μπλάζιτς, αλλά στην επαναφορά ο Γάλλος έκανε το 3-0.
Στο 85' ο Πετρόπουλος μόνος σούταρε πάνω στον Μπλάζιτς, στο 86' ήταν η μοναδική φορά που ο Λεβαδειακός απείλησε, αλλά το σουτ του Μπάρκογλου από καλή θέση χτύπησε σε πόδια κι έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, που διατήρησε τον Παναθηναϊκό στους 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεγκόνια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος (67' Μπίερσμιρ), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (75' Ρουκάβινα), Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ (81' Πετρόπουλος).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Μπλάζιτς, Μπράνκο, Κόλτζος, Αλεξίου, Μαρτορέλ, Μπεγκόνια, Ζησόπουλος, Αμπουμπακάρι (85' Μαχαίρας), Μπάρκογλου, Αγκάλι (82' Σόλα), Βασιλείου (59' Σερζίνιο).
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την Κυριακή με τον Εσπερο παίζεται η άνοδος της Αναγέννησης Λιβαδειάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 – 3 – 10
Νίκη με το Μαλιακό Στυλίδας στο Handball 36-22
Όλα θα κριθούν την Κυριακή 14 Μαρτίου με τον Έσπερο Λαμίας στις 19:30 στο κλειστό Λιβαδειάς

Το Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς η ομάδα μας αντιμετώπισε στο εξ αναβολής αγώνα του Β΄ γύρου τον Μαλιακό Στυλίδας όπου και επικράτησε με σκορ 36 – 22 ( Ημ. 23-8 ). Μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογός μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με την Φθία Λαμίας αλλά με έναν αγώνα λιγότερο . Όλα θα κριθούν στον επόμενο αγώνα την Κυριακή 14/3/2010 στις 19:30 με τον πρωτοπόρο Έσπερο Λαμίας εντός έδρας και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα κριθεί αν η ομάδα μας θα είναι στην επόμενη φάση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική ( στην β΄ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες ).


Φίλαθλοι ενισχύστε την προσπάθεια των παικτών μας αφού με νίκη ή ισοπαλία θα προκριθεί στην διαδικασία των μπαράζ. Όσο αφορά τον αγώνα με τον Μαλιακό Στυλίδας η ομάδα μας αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Κουντουργιώτη Σωτήρη και τους Παλιούρα Άγγελο ( 4 γκολ), Γεωργόπουλο Θωμά ( 11 γκολ), Αγνιάδη Γιάννη ( 2 γκολ), Αποστόλου Χρήστο ( 1 γκολ),, Ρούντα Κώστα ( 9 γκόλ ), Φελεκίδη Γιώργο ( 6 γκολ), Παπαλαμπρόπουλο Λάμπρο ( 2 γκολ), Μπαλά Σωτήρη (1 γκολ).
Με τιμή
Το Δ.Σ

Ευθύβολα τα τόξα για τα Κονάκια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 14
ΤΗΛ. 22620 24637
32200 ΘΗΒΑ
www.takonakia.gr
e-mail achery@takonakia.gr

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 διεξήχθη στα Λιόσια το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτου τόξου. Ο σύλλογός μας απέδειξε για μια ακόμη φορά τη δυναμική του στο άθλημα της τοξοβολίας. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο ομαδικό ανδρών, χάνοντας την πρώτη σε αγώνα μπαράζ, με τους Κωστόπουλο Σάκη, Καβάλο Αντώνη και Δημητρίου Δημήτρη. Στο ατομικό ανδρών ο Κωστόπουλος Σάκης κατέκτησε την τέταρτη θέση. Καλή παρουσία είχε και ο Ντρέλλας Παναγιώτης ο οποίος στο σύνθετο εφήβων κατέκτησε την ένατη θέση.

Ο απολογισμός του πανελληνίου πρωταθλήματος ολυμπιακού και συνθέτου τόξου είναι εντυπωσιακός για το σύλλογό μας καθώς ανέβηκε στην έκτη θέση στη βαθμολογία των συλλόγων από τη δεκάτη εβδόμη που ήταν.
Επίσης είχαμε πολλές ατομικές επιτυχίες με κορυφαία του Καλομοίρη Μιχάλη ο οποίος με την τρίτη θέση που κατέκτησε στο ολυμπιακό τόξο των εφήβων κέρδισε και την ποσόστωση για εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ η σε όποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ επιθυμεί.
Επόμενη αγωνιστική δράση οι αγώνες ανοιχτού χώρου 27 – 28 Μαρτίου.