Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Τα αποτελέσματα από την ανάβαση της Θίσβης

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Με περισσότερους από 50 οδηγούς πραγματοποιήθηκε η ανάβαση της Θίσβης, η οποία προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ένας αγώνας, που είχε μεγάλο ενδιαφέρον, και διοργάνωσε η λέσχη ΑΛΦΑΛ σε μια ειδική διαδρομή μήκους 5,2 χλμ., η οποία ξεκινούσε από την έξοδο του χωριού Θίσβη με κατεύθυνση προς την Αγία Άννα.

Την δεύτερη φετινή του νίκη κατέκτησε ο Σταμάτης Κατσίμης με Mitsubishi EVO 9
Την δεύτερη φετινή του νίκη κατέκτησε ο Σταμάτης Κατσίμης με Mitsubishi EVO 9
Στην κατηγορία Α, ο Μάριος Ηλιόπουλος, αποδείχθηκε το αφεντικό, πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο με Peugeot 206 WRC. Πίσω του, ακολούθησαν οι Μιχάλης Ευθυμίου με Ford Escort WRC και ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi EVO 8. Στην κατηγορία Ν, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Σταμάτης Κατσίμης με Mitsubishi EVO 9, ο οποίος να σημειώσουμε ότι τρέχει με τα χρώματα της zougla.gr.

Το βάθρο της κατηγορίας συμπλήρωσαν με ίδιο αυτοκίνητο οι Λάμπρος Κύρκος και Κώστας Πατσουρέας. Τέλος, στην κατηγορία Ε προσωρινός νικητής είναι ο Λεωνίδας Κύρκος -και αυτό, διότι εις βάρος του εκκρεμεί ένσταση όσον αφορά την ποιότητα καυσίμου. Την 2η και 3η θέση συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Παντελάκης με BMW M3, και Αντώνης Αθυμαρίτης με Lancia Delta Integrale.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων συνεχίζεται με την ανάβαση Αχλαδόκαμπου, που είναι προγραμματισμένη για τις 3-4 Ιουλίου.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Χρυσός ο Ηλίας, αργυρός ο Συντζάκης στους Πανελληνίους Σχολικούς Αγώνες Στίβου

ΘΕΜΑ: «Δελτίο τύπου για τους Πανελληνίους σχολικούς Αγώνες Στίβου»

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Βοιωτίας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 54ο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα στίβου στο Σχηματάρι Βοιωτίας στις 3-4 και 5 Μαΐου με την υποστήριξη των Δ/ντών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης και των Προϊσταμένων των Γραφείων Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας – Εύβοιας και με την συνεργασία των Νομαρχιών Βοιωτίας και Εύβοιας , το Δήμο Σχηματαρίου και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι 8 καλύτεροι μαθητές/τριες – αθλητές/τριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, Γυμνασίων ΓΕ. Λυκείων και ΕΠΑΛ.
Συνολικά συμμετείχαν 130 μαθητές – αθλητές Γυμνασίων, 136 μαθήτριες – αθλήτριες Γυμνασίων, 146 μαθητές – αθλητές ΓΕ.Λ , ΕΠΑΛ και 142 μαθήτριες – αθλήτριες ΓΕΛ , ΕΠΑΛ σε σύνολο 74 αθλημάτων.
Το νομό Βοιωτίας εκπροσώπησαν επτά μαθητές/τριες και από αυτούς ο Ηλίας Κων/νος του ΓΕ.Λ Αλιάρτου κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στον Ακοντισμό με επίδοση 63,71 μ. ο Συντζάκης Χαράλαμπος του ΓΕ.Λ ( Λ.Τ ) Αντίκυρας κατέκτησε την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με επίδοση 2.07 μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ