Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Χάνει το ευρωπαϊκό ο Λεμπέσης

Απών από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης θα είναι ο Σπύρος Λεμπέσης.


Ο Έλληνας ακοντιστής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα από την προηγούμενη εβδομάδα, δοκίμασε σήμερα να προπονηθεί, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις.

Ο Λεμπέσης συμβουλεύτηκε τον γιατρό της ελληνικής αποστολής και αποφασίστηκε να μην ρισκάρει παίρνοντας μέρος στη διοργάνωση.

Ο 23χρονος ακοντιστής αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ο Κωνσταντόπουλος νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού

http://www.zougla.gr/
Νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού προτάθηκε για τη θέση του προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο των «πράσινων», από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Να σημειώσουμε ότι ο 68χρονος δικηγόρος αποσύρθηκε από την πολιτική σκηνή το 2004. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκε… ενωτικός, μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το ρόλο που διαδραματίζει στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία.



«Στο Δ.Σ. εξέφρασα τις απόψεις που διακατέχουν όλους τους μετόχους και όλους τους συμβούλους. Για μένα η εκτίμηση και η επιλογή στο πρόσωπό μου είναι δέσμευση ευθύνης και προσφοράς. Το ποδόσφαιρο αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και ως τέτοιο κομμάτι βρίσκεται σε αλληλοεπίδραση με όλες τις πλευρές της χώρας. Σε μια εποχή όπως η σημερινή, όπου όλα πλέον πρέπει να αλλάξουν, η εξυγίανση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου είναι συμβολή στη γενικότερη αναδημιουργία της χώρας και έτσι εκλαμβάνω την πρόταση. Και η πρόταση έχει αυτό ακριβώς το νόημα και αποτελεί αυτή τη δέσμευση», είπε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και συνέχισε: «Στον Παναθηναϊκό κανείς δεν περισσεύει. Η συλλογικότητα και η ενότητα είναι προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε όλους τους τομείς. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι οι επιτυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο και σε αθλητικό επίπεδο πρέπει να συνεχιστούν με συλλογική προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Εγώ είμαι στη διάθεση όλων με καθημερινή συμβολή. Ο Παναθηναϊκός είναι το σωματείο που θα κάνει τη διαφορά παντού. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να βλέπουν και να χαίρονται μια τέτοια ομάδα».



Παράλληλα ανέφερε: «Θα επιδιώξω να μιλήσω με όλους τους μετόχους, να ακούσω προτάσεις και να ακούσω ιδέες, ακόμη και ανησυχίες και προβληματισμούς. Να υπάρξει σύνθεση απόψεων, δημιουργική σύνθεση. Αρκεί να είναι με ειλικρίνεια και διαφάνεια».Τόνισε ότι από μικρό παιδί υποστήριζε τον Παναθηναϊκό και απάντησε στην ερώτηση για το χρόνο που χρειάζεται να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα: «Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και υπολογίζω ότι θα είναι όσο το δυνατόν συντομότερος, χάρη στους άξιους συνεργάτες, που είναι έτοιμοι για όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν».Για τους φίλους της ομάδας είπε: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν μια ομάδα με κύρος που να εμπνέει τον σεβασμό και να δίνει τη χαρά ενός αξιοκρατικού ποδοσφαίρου και αξιόπιστου και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συμβάλουμε».



Σε ότι αφορά το γηπεδικό δήλωσε: «Έχει φτάσει σε ώριμο σημείο, όπου όλες οι πλευρές πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους».Έκλεισε λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να τα αξιοποιήσει».Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Επανέρχομαι στο διοικητικό συμβούλιο γιατί πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι μέτοχοι με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού».Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας.

O Ζαπρόπουλος στη Λιβαδειά

O Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Νίκου Ζαπρόπουλου, Χρήστου Λισγάρα και Χάρη Μουρατίδη . Ο Ζαπρόπουλος είναι έμπειρος αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε Καμπανιακό, Ξάνθη, Ανόρθωση, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό. Διανύει το 32ο έτος και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 25 είναι ο Χρήστος Λισγάρας που αγωνιζόταν στον Βύζαντα Μεγάρων, ως αμυντικός. Ο 29χρονος Μουρατίδης είναι μέσος και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η εκδήλωση του ΑΚΟΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974

ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

ΜΕΛΟΣ : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Κ.Ο.E. – E.Γ.Ο.

Ε. Α. Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.

Γραφεία : Ρούμελης & Θεσσαλονίκης - Λιβαδειά

Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 101 Τ. Κ. 32 100 Λιβαδειά

Τηλέφωνο & ΦΑΞ : ( 22610 ) 21100

E-mail : akoliv@yahoo.gr

Λιβαδειά 07-07-2010

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Στις 30 Ιουνίου 2010, ο ΄Ομιλός μας, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας και χορηγό τον ορθοδοντικό κ. Θεοδώρου Θεόδωρο, πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά την ετήσια εκδήλωση του τμήματος γυμναστικής, με τον γενικό τίτλο :

«ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ»

Για πρώτη φορά, μετά από σειρά ετών, η εκδήλωση, λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Πόλης μας.

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία πολλών φίλων του Ομίλου μας, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις κερκίδες, γεγονός που μας δίνει δύναμη, αλλά παράλληλα μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.

Η Πρόεδρος του Ομίλου μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, στο σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας, στη συνέχεια έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων του Ομίλου μας, καθώς και τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας.

Με αφορμή την οικονομική συγκυρία, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση, πως η ενασχόληση με τον αθλητισμό δημιουργεί δυνατούς χαρακτήρες και ικανούς να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους χορηγούς του Ομίλου μας, με την βοήθεια των οποίων το Διοικητικό μας Συμβούλιο ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του.

Τελειώνοντας ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας, με την οποία η φετινή εκδήλωση αφιερώθηκε στην προσπάθεια που γίνεται κατά των ναρκωτικών, με αφορμή την 26η Ιουνίου, που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα ενάντια σ’ όλες τις εξαρτησιογώνες ουσίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι του Ομίλου μας, γονείς των παιδιών που μετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων, μεταξύ των οποίων ήταν :

Ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας

Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Παπαναγιώτου Νικόλαος, Καράντζαλης Λουκάς & Ζιώγας Γεώργιος.

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Σκαλτσάς Ιωάννης & Τόλιας Γεώργιος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστόλου Ιωάννης, Πούλου Γιώτα & Κοτσικώνας Επαμεινώνδας

Ο Δήμαρχος Χαιρώνειας & Πρόεδρος Τ.Ε.Δ.Κ. Βοιωτίας κ. Νικόλαος Παπαγγελής

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μούτουπας Ευάγγελος.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος στο Τραμπολίνο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Καραμάνης Σπύρος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν διακόσια παιδιά όλων των ηλικιών παρουσιάζοντας τα προγράμματά τους, για τα οποία εισέπραξαν κολακευτικά σχόλια.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου μας κ. Παναγιώτης Γάτσιος.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2011.

Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς