Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επιστροφή Τριποτσέρη στη Λιβαδειά

Ο 22χρονος στόπερ που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΛ θα φορέσει την φανέλα του Λεβαδειακού όπως και την περίοδο 2008-09. Ο Τριποτσέρης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με προοπτική ανανέωσης το επόμενο καλοκαίρι.
Παίκτης του Λεβαδειακού θα είναι επίσης ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός Βινσέντ Ραμαέλ, το συμβόλαιο του οποίου θα έχει τριετή διάρκεια. Στις δυο προσθήκες είχαμε και μια αποχώρηση: αυτή του Δημήτρη Χαλούλου, ο οποίος δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Εθνικό Αστέρα.

www.contra.gr

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Στον Μακεδονικό ο Δελής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ο Δελής


Στην ομάδα του Μακεδονικού θα ανήκει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο αθλητής της Αναγέννησης Λιβαδειάς Δελής Βαγγέλης. Είναι ο πρώτος παίκτης του συλλόγου μας που παίρνει μεταγραφή από το τμήμα του VOLLEY μετά το 2004 όπου και ιδρύθηκε.
Το Διοικητικό συμβούλιο του εύχεται κάθε αθλητική επιτυχία στην νέα του ομάδα και ευελπιστεί να ακολουθήσουν τον δρόμο του και άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.


Με τιμή

Το Δ.Σ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Με 3-0 έχασε ο Λεβαδειακός στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα

Φιλική ήττα με σκορ 0-3 από τον Αγροτικό Αστέρα γνώρισε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο ο Λεβαδειακός. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Στεφανίδη. Το 0-2 σημείωσε ο Ουέλινγκτον στο 60’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο (υπό δοκιμή) Μάρκο, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με τους:Στρατηλάτη, Μουλόπουλο, Κόλτζο, Ζαπρόπουλο (69’ Σωτήρχος), Αλεξίου (69’ Λισγάρας), Tasic, Serginho (60’ Dos Santos), Ταραλίδη, Zaharia (60’ Βασιλείου), Μπάρκογλου, Popović (46’ Μουρατίδης).

Για τον Αγροτικό Αστέρα έπαιξαν οι: Γιακουμής, Παπαδόπουλος Γ., Γόγολος, Αγγελόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Τσούκλης, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Ουέλινγκτον, Γιέσιτς, Στεφανίδης.Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Αβραμόπουλος, Βουτσάς, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Παπαγερίδης, Μάρκο, Γκόμεζ.

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ασημένια η Ζωή!

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας
Τα Κονάκια
Τμήμα Τοξοβολίας
Αγ. Θεόδωροι, Ζωοδόχου Πηγής 14, Θήβα
τηλ: 2262 0 24637
www.takonakia.gr
Δελτίο Τύπου
Το Τμήμα Τοξοβολίας του Συλλόγου μας έχει την χαρά να σας πληροφορήσει για την σημαντικότερη διάκριση που είχε Ελληνίδα αθλήτρια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Η αθλήτρια Παρασκευοπούλου Ζωή διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2010, που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στην Σιγκαπούρη (Kallang Field,Kallang Sport Complex), καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο μεικτό ομαδικό. Ο προπονητής του τμήματος τοξοβολίας μας κ.Ν.Μπαλιάμης, το Δ.Σ του Συλλόγου και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου, της εύχονται θερμά συγχαρητήρια, υγεία και περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.
Σχετικό link με το αποτέλεσμα:
http://gis.singapore2010.sg/Nav/RES/ENG/AR/results/AR_470101_X_match_results.html
 

Πήρε Κοτίτσα

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακό, Ιωνικό Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κοτίτσα. Ο γενημμένος στις 25/3/1986 Έλληνας αμυντικός υπέγραψε σήμερα το πρωί συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών και στη συνέχεια προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χαιρώνεια".

http://www.sport-fm.gr/

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Στη Λαμία ο Δημήτρης Γκαράς

Στη Λαμία θα αγωνιστεί φέτος ο Δημήτρης Γκαράς. Ο νεαρός λίμπερο επέστρεψε στη πρώην ομάδα του, στην οποία είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια. Ο Γκαράς είχε αγωνιστεί στην ΕΑΠ την περυσινή αγωνιστική περίοδο, με τους Φθιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτησή για τον επόμενο ένα χρόνο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο Δημήτρης Γκαράς είναι από σήμερα (και πάλι) το λίμπερο του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας. Ο 25χρονος Εβρίτης έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί στον Γυμναστικό τη διετία 2007-2009».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Mε 1-0 τον Εθνικό

Στον τομέα της προετοιμασίας, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Εθνικού με γκολ του Μαχαίρα στο 30'. Οι "κυανόλευκοι" διαμαρτύρονται για τη φάση του μοναδικού τέρματος του αγώνα καθώς πιστεύουν ότι ο Μαχαίρας ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Το φιλικό είχε αρκετή ένταση με αποκορύφωμα το 65ο λεπτό όπου χρειάστηκε η παρέμβαση και των δύο προέδρων (ο κ. Κομπότης και ο κ. Πηρούνιας βρέθηκαν στο γήπεδο) για να ηρεμήσουν τα πνεύματα εντός αγωνιστικού χώρου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Γιώργος Φοιρός): Στρατηλάτης, Χαλούλος, Ζαπρόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Μάχαιρας, Τάσιτς, Ντος Σάντος, Μουρατίδης, Σερζίνιο, Βασιλείου. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μπάρκογλου, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Σωτήρχος, Προβατίδης. Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Συμεωνίδης, Γκράιμς, Κοκκίνης, Σύρος, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Κορακάκης, Φαρινόλα, Ψιάνος, Χανιώτης. Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι: Παγούδης, Βιδάλης, Παστός, Τερλελής, Κωστάκης, Λίτσης, Καραχάλιος, Στρατάκης, Τσούτσης (υπο δοκιμή), Χαϊκάλης

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τελειώνει του Πόποβιτς στον Λεβαδειακό

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζντράβκο Πόποβιτς στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί τα έχουν βρει σε όλα με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του παίκτη και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν και με τον Κροάτη επιθετικό. Ο 27χρονος φορ αναμένεται σήμερα στη Λιβαδειά για το τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό. Σήμερα οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό με τον Εθνικό στην Αλίαρτο (18:30) και αναμένεται να δοκιμαστούν δύο Γάλλοι και ένας Βραζιλιάνος. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν από χθες στις προπονήσεις της ομάδας και τσεκάρονται από τον Γιώργο Φοιρό.