Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διάκριση Κωστόπουλου στην Τοξοβολία

Σύλλογος Σαρακατσάνων Θήβας Προς: ΜΜΕ

Τμήμα Τοξοβολίας
http://www.takonakia.gr/
email: info@takonakia.gr
Τρίτη 28 Σεπ 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με χαρά σας ενημερώνουμε για την σημαντική διάκριση αθλητή τοξοβολίας του συλλόγου μας σε διεθνή αγώνα τοξοβολίας το 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην Κύπρο. Ο αθλητής του συλλόγου μας Αθανάσιος Κωστόπουλος διακρίθηκε σε διεθνής αγώνες εκπροσωπώντας την Ελληνική Εθνική Ομάδα Τοξοβολίας, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό ανδρών και την 1η θέση στο μεικτό σύνθετο ομαδικό, μαζί με την αθλήτρια Γιαννοπούλου Αγγελική του αθλητικού συλλόγου Α.Σ.Σ.Α. Πατρών.

Ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Θήβας συγχαίρει τον κ.Κωστόπουλο για την σημαντική διάκριση, του εύχεται υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε την έναρξη προπονήσεων, για την νέα χρονιά 2010-2011, στα προπονητικά κέντρα του συλλόγου για νέους – νέες και μικρά παιδιά που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του Συλλόγου μας στη σχετική δραστηριότητα της Τοξοβολίας: http://www.takonakia.gr



Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εχασε με 2-0 από τον Παναιτωλικό

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-0 στο ντέρμπι του Λεβαδειακού, έκαναν το «3 στα 3» στη Football League και παραμένοντας εκτεθειμένοι στο… κρύο της κορυφής, δεν αποκλείεται να επαληθεύσουν το «Γρίπη, ιός, Παναιτωλικός»!

Καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, έφτασαν εύκολα στη τρίτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες. Ο Στάθης Καραμαλίκης άνοιξε το σκορ στο 30’, ενώ ο πολύπειρος Βαγγέλης Καούνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 77’.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα μπορούσε να έχει προηγηθεί αλλά ο Ζαχάρια σημάδεψε το δοκάρι του Τζενάμο. Πλέον η ομάδα του Αγρινίου είναι μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική τα «καναρίνια» ταξιδεύουν στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν τον Πιερικό, ενώ ο Λεβαδειακό υποδέχεται τον Θρασύβουλο.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (73' Δέντσας), Καραμαλίκης (63' λ.τ Καούνος).
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο), Ναπολεόνι (73' Βασιλείου).
Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Χαρίτσης (Θράκης), Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χτύπησαν κέντρο οι τοξότες της Θήβας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ
ΕΠ. ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 14
ΤΗΛ. 22620 24637
32200 ΘΗΒΑ
www.takonakia.gr
e-mail info@takonakia.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην Αθήνα το κύπελλο Ελλάδος ολυμπιακού και συνθέτου τόξου σε όλες τις κατηγορίες.
Ο σύλλογος για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι βρίσκεται δίκαια στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό ολυμπιακού τόξου των Εφήβων με τους Καλομοίρη Μιχάλη, Ακριβάκη Δημήτρη και Καλομοίρη Βασίλη. Ο Μιχάλης Καλομοίρης κατετάγη τρίτος στο ατομικό αγώνισμα της ίδιας κατηγορίας με πέμπτο τον Ακριβάκη Δημήτρη. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Κωστόπουλος Κωνσταντίνος, ο μικρότερος αθλητής των αγώνων, ο οποίος κατετάγη ένατος. Στην κατηγορία του συνθέτου τόξου ανδρών η ομάδα μας με τους Κωστόπουλο Αθανάσιο, Καβάλο Αντώνη και Δημητρίου Δημήτρη κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Στο ολυμπιακό τόξο των ανδρών ο Γιώργος Καλομοίρης ήρθε τρίτος. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Παναγιώτη Ντρέλλα στο σύνθετο τόξο των εφήβων με την τέταρτη θέση που κατέλαβε.
Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει όσο μπορεί στην ανάπτυξη του αθλήματος της τοξοβολίας.
Το τετραήμερο από 22 Σεπτεμβρίου έως 26 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Κωστόπουλος θα βρίσκεται στην Κύπρο με την Εθνική ομάδα για να λάβει μέρος σε διεθνή αγώνα Ελλάδας –Κύπρου – Βουλγαρίας.
Όσα παιδιά αλλά και ενήλικες θέλουν να γνωρίσουν την τοξοβολία από κοντά και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, τους περιμένουμε στο Μοσχοπόδι ( δίπλα στο Δημοτικό Ξενώνα) το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 17:30

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθερος ο Κομπότης

Στην Εισαγγελία Τρικάλων πήγε το πρωί ο Γιάννης Κομπότης για την υπόθεση δωροδοκίας. Τελικά απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς θα συνεχιστεί η προανάκριση. «Δεν θέλω να ακούω τη λέξη δωροδοκία», είπε ο ίδιος μετά το τέλος της διαδικασίας
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού συνελήφθη στον με τα Τρίκαλα έπειτα από μήνυση που του έγινε από την ομάδα των Τρικάλων, ότι έστειλε άνθρωπο να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή για να έχει μειωμένη απόδοση.
Ο συνήγορός του δήλωσε στην Εισαγγελία: «Ολα αυτά είναι αθλιότητες. Η μήνυση στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής θεμελίωσης. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κύριος Κομπότης δεν συνελήφθηκε από το Σάββατο, όταν ήταν στην πόλη των Τρικάλων και αυτό συνέβη λίγο πριν από τον αγώνα».
Ο Γιάννης Κομπότης αφού απολογήθηκε επί περίπου 15 λεπτά στον εισαγγελέα Τρικάλων, τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς θα συνεχιστεί η προανάκριση, ενώ αναζητείται και ο διαμεσολαβτής. Θα συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και τότε θα κρίνει ο εισαγγελέας εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι συνέβη ή θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο.
Ο ίδιος φεύγοντας από την Εισαγγελία δήλωσε: «Δεν θέλω να ακούω τη λέξη δωροδοκία. Είδατε την απόφαση του εισαγγελέα, εγώ δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω...»
Πηγή: www.gazzetta.gr

ΑΚΟΛ: Γύρος της Λιβαδειάς με ποδήλατο την Τετάρτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία εορτασμού της « Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο » , ο Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς προσκαλεί όλα τα αθλητικά του μέλη , τους γονείς τους και τους δημότες της Λιβαδειάς και της γύρω περιοχής να συμμετέχουν στο γύρο της πόλης με το ποδήλατό τους. Η διαδρομή θα είναι η ίδια που πραγματοποιήθηκε το μήνα Μάιο
( οδηγίες θα δοθούν στο σημείο εκκίνησης ).
Ραντεβού στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6.00 μ.μ.
Ας θυμόμαστε όλοι ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι πάνω απ’ όλα ατομική ευθύνη .

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Στην αντεπίθεση ο Λεβαδειακός μηνύει Πλεξίδα και Πουρή

Ανακοίνωση με την οποία φέρεται κατά της ΠΑΕ Τρικάλων και του προέδρου της, λόγω της καταγγελίας που έκαναν για δωροδοκία, εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας κάνει λόγο για δυσφήμηση του αθλήματος, αλλά και για σκόπιμες ενέργειες ώστε να σπιλωθεί ο πρόεδρος της, Γιάννης Κομπότης.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καταγγέλλει την ΠΑΕ Τρίκαλα και τον πρόεδρό της για δυσφήμηση του αθλήματος. Με απαράδεκτες ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου και αποσκοπούν να βλάψουν την ομάδα μας, αλλά και να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου μας κ. Κομπότη, κατασκευάστηκε ψευδή μήνυση καθ’ όλα τα πραγματικά περιστατικά της, που αφορούν στην ομάδα μας, σκιαγραφώντας δήθεν απόπειρα δωροδοκίας! Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κανένας ποδοσφαιριστής ή παράγοντας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, κυρίως ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Κομπότης, δεν εμπλέκεται κατ’ ουδένα τρόπο με τα άθλια σενάρια που κατασκεύασε ο εν λόγω πρόεδρος, αποσκοπώντας να δυναμιτίσει το κλίμα του αγώνα και να αποσυντονίσει τους ποδοσφαιριστές μας. Ήδη η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από το μεσημέρι έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα και του ποδοσφαιριστή Πουρή Χρήστου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση».

Εμπλέκουν σε υπόθεση δωροδοκίας τον Λεβαδειακό

Οι «ομορφιές» στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται, αυτή τη φορά με μια υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, κατήγγειλε πως γνωστό του πρόσωπο που κατοικεί στη Θήβα, προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 30 χιλ. ευρώ, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στη σημερινή αναμέτρηση Τρίκαλα-Λεβαδειακός!


Ο πρώτος άνθρωπος που φέρεται να ενημέρωσε ο Χρήστος Πουρής, ήταν ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας και αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία του Έλληνα γκολκίπερ, γνωστό του πρόσωπο από τη Θήβα, τον πήρε τηλέφωνο και του προσέφερε 30 χιλ. ευρώ, με αντάλλαγμα να… μην τα δώσει όλα στο ματς με τον Λεβαδειακό και να έχει μειωμένη απόδοση. Εκτός από τα 30 χιλ. ευρώ, ο φερόμενος ως διαμεσολαβητής έταξε στον Πουρή και μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο Βαγγέλης Πλεξίδας έχει ενημερώσει, εκτός από την αστυνομία, και την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

Μια φήμη που ήθελε τον Γιάννη Κομπότη να κρατείται από την αστυνομία, αποδείχτηκε παντελώς ανυπόστατη. Το www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλλονται, καθώς και ότι έχει δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από την αστυνομία. Ο κ. Κομπότης θεωρεί πως όσα λέγονται είναι "δουλειά" του Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ υποστήριζε χαρακτηριστικά: "Ο καθενάς δικαιούται 15 λεπτά δημοσιότητας. Πλέον τα βρήκαν"...

Επιμέλεια-ρεπορτάζ: Άρης Ασβεστάς