Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Χρυσός ο Ηλίας, αργυρός ο Συντζάκης στους Πανελληνίους Σχολικούς Αγώνες Στίβου

ΘΕΜΑ: «Δελτίο τύπου για τους Πανελληνίους σχολικούς Αγώνες Στίβου»

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Βοιωτίας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 54ο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα στίβου στο Σχηματάρι Βοιωτίας στις 3-4 και 5 Μαΐου με την υποστήριξη των Δ/ντών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης και των Προϊσταμένων των Γραφείων Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας – Εύβοιας και με την συνεργασία των Νομαρχιών Βοιωτίας και Εύβοιας , το Δήμο Σχηματαρίου και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι 8 καλύτεροι μαθητές/τριες – αθλητές/τριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, Γυμνασίων ΓΕ. Λυκείων και ΕΠΑΛ.
Συνολικά συμμετείχαν 130 μαθητές – αθλητές Γυμνασίων, 136 μαθήτριες – αθλήτριες Γυμνασίων, 146 μαθητές – αθλητές ΓΕ.Λ , ΕΠΑΛ και 142 μαθήτριες – αθλήτριες ΓΕΛ , ΕΠΑΛ σε σύνολο 74 αθλημάτων.
Το νομό Βοιωτίας εκπροσώπησαν επτά μαθητές/τριες και από αυτούς ο Ηλίας Κων/νος του ΓΕ.Λ Αλιάρτου κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στον Ακοντισμό με επίδοση 63,71 μ. ο Συντζάκης Χαράλαμπος του ΓΕ.Λ ( Λ.Τ ) Αντίκυρας κατέκτησε την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με επίδοση 2.07 μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ