Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Με ήττα τα κορίτσια της Αναγέννησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10-10-2010


ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Με ήττα εντός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Volley της Αναγέννησης Λιβαδειάς στην κατηγορία των Νεανίδων. Νικήτρια η ομάδα της Α.Π.Σ Φθία Λαμίας με σκορ 3-1 σετ ( 25-9, 25-11, 24-26, 25-19 ). Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα της Λιβαδειάς αφού έχασε εύκολα τα δύο πρώτα σετ από την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας Φθία. Στο τρίτο σετ η εικόνα άλλαξε και τα κορίτσια της Αναγέννησης απέδωσαν καλό Volley και μείωσαν σε 2-1. Στο τελευταίο σετ η ομάδα της Λαμίας έχοντας καλύτερη παίκτρια το λίμπερο της ομάδας κατάφερε να επικρατήσει με 25-19 και να φύγει νικήτρια από την Λιβαδειά.


Η ομάδα της Λιβαδειάς αγωνίστηκε με τις : Κωτσαλά Ελένη, Γκλάβα Μαριέττα , Ρεμπάπη Σοφία, Ορκοπούλου Κορίνα, Κουιμουντζή Γιώτα, Πασσά Ανθίππη , Κατσαλίγκου Ελευθερία, Τσαμπά Σταματία και λίμπερο η Κοτσώνα Αθηνά Προπονητής με την ομάδα την Λιβαδειάς ο Κος Ορκόπουλος Θανάσης.


Σας πληροφορούμε ότι όλες τις ειδήσεις για τον σύλλογό μας μπορείτε να τις παρακολουθείτε στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.anagenisi.gr.


Με τιμή
Το Δ.Σ