Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Νίκη- ανάσα για Λεβαδειακό

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του σημείωσε ο Λεβαδειακός με θύμα τον Πανθρακικό.

Οι Βοιωτοί ήταν αισθητά καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και το τελικό 1-0 τους αδικεί, ωστόσο αυτό που μετρά είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Βασίλη Βούζα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το "χρυσό" γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο προωθημένος Τριποτσέρης στο 18', όταν σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων και προσπάθεια του Κουτσόπουλου να διώξει με γροθιές, η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του πρώτου και στη συνέχεια στα δίχτυα της ακριτικής ομάδας.
Ο Λεβαδειακός είχε κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσει από νωρίς το ματς, ιδίως στο πρώτο μέρος, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα το άγχος για τους τρεις βαθμούς να υπάρχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου.
Έτσι, οι Βοιωτοί θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Εθνικό, όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς (ή βαθμό) μακριά από το σπίτι τους.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ζαπρόπουλος, Ταραλίδης, Έβερτον (52' Ζαχάρια), Σερζίνιο, Μαχαίρας, Μπάρκογλου (90+1' Τάσιτς), Ναπολεόνι (71' Βασιλείου).
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Ρεκλείτης (30' Σίμωσης), Τζιωρτζόπουλος, Κανωτίδης, Μαρσέλο, Λόπες, Ζησόπουλος, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος (61' Καζάκης), Σουλτανίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
http://www.contra.gr/