Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ασήμι για το μπάντμιντον της Αναγέννησης Λιβαδειάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Badminton U-13 και Ανδρών – Γυναικών
Δύο Ασημένια και ένα Χάλκινο

Το Σ/Κ 20-21 Φεβρουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά των περιφερειακών των πανελληνίων πρωταθλημάτων Badminton στις κατηγορίες U – 13 και Ανδρών - Γυναικών στον όμιλο της Περιφέρειας Αττικής Βοιωτίας Εύβοιας και Νήσων Αιγαίου . Το περιφερειακό Ανδρών – Γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών ( Ο.Α.Κ.Α ) και το περιφερειακό U -13 στο κλειστό Γυμναστήριο στο Ίλιον.

Για το σύλλογό μας το Σάββατο οι Θεοδώρου Νίκος – Τασιούδης Ορέστης στο διπλό Ανδρών κατέκτησαν την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. Στο απλό Ανδρών ο Θεοδώρου Νίκος και στο απλό Γυναικών η Εκατοδράμη Ρούλα κατετάγησαν στην 5η θέση και στο διπλό μεικτό οι Τασιούδης Ορέστης – Εκατοδράμη Ρούλα την 9η θέση.
Την Κυριακή στο Ίλιον στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων U-13 η Μπάρτζου Ελίνα κατέκτησε στο απλό την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο αν και ανήκει στην κατηγορία U-11 στην οποία και είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής.

Επίσης την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό μεικτό η Μπάρτζου Ελίνα – Τασιούδης Ωρίων. Στο απλό Παμπαίδων ο Τασιούδης Ωρίων κατετάγη στην 5η θέση. Έτσι το δίδυμο Μπάρτζου Ελίνα – Τασιούδης Ωρίων πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-13 που θα γίνει την επόμενη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 στο Λαύριο.
Προπονητής του συλλόγου ο Ορκόπουλος Θανάσης.
Με τιμή
Το Δ.Σ