Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Οι 23 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Επέλεγησαν από τον Οτο Ρεχάγκελ οι 23 ποδοσφαιριστές που θα συμμέτασχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών για τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008. Στο τρίλημμα του "αποκλεισμού" ο Οτο απάντησε Σωκράτης και έτσι ο Παπασταθόπουλος είναι ο άτυχος που δεν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας μαζί με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Δείτε από την Καθημερινή.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ο «άτυχος», καθώς ο Οτο Ρεχάγκελ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, ενόψει του EURO 2008.
Η εθνική ομάδα, θα δώσει την Κυριακή τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο την Αρμενία και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Σάλτσμπουργκ, όπου και θα καταλύσει για τους αγώνες του Δ` ομίλου, με αντιπάλους την Σουηδία, την Ισπανία και την Ρωσία.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Εστάλη το πρωί της Τετάρτης 28 Μαΐου 2008 στην UEFA η λίστα των 23 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επελέγησαν από τον κ. Οτο Ρεχάγκελ για να συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008.
Οι διεθνείς, καθώς και οι αριθμοί στις φανέλες τους είναι οι:
1. Αντώνης Νικοπολίδης
2. Γιούρκας Σεϊταρίδης
3. Χρήστος Πατσατζόγλου
4. Νίκος Σπυρόπουλος
5. Τραϊανός Δέλλας
6. Αγγελος Μπασινάς
7. Γιώργος Σαμαράς
8. Στέλιος Γιαννακόπουλος
9. Αγγελος Χαριστέας
10. Γιώργος Καραγκούνης
11. Λουκάς Βύντρα
12. Κώστας Χαλκιάς
13. Αλέξανδρος Τζόρβας
14. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
15. Βασίλης Τοροσίδης
16. Σωτήρης Κυργιάκος
17. Φάνης Γκέκας
18. Γιάννης Γκούμας
19. Παρασκευάς Αντζας
20. Γιάννης Αμανατίδης
21. Κώστας Κατσουράνης
22. Αλέξανδρος Τζιόλης
23. Νίκος Λυμπερόπουλος