Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Πρόταση Παναθηναϊκού σε Λάουντρουπ!

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Στη Βαρκελώνη βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής Γιάσμικο Βέλιτς και Κώστας Αντωνίου, οι οποίοι είχαν συνάντηση με τον Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο Δανός τεχνικός αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης του «τριφυλλιού» και γι’ αυτό έγινε το ταξίδι στην Ισπανία. Μάλιστα, του κατατέθηκε και πρόταση άκρως δελεαστική η οποία προβλέπει ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν την πρόταση τους και περιμένουν την απάντηση του πρώην προπονητή της Χετάφε με την οποία έφτασε ως τα προημιτελικά του περασμένου Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Τούρκος μάνατζερ του Λάουντρουπ απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, επιβεβαιώνοντας ωστόσο μέσω της «SportDay» την πρόταση του Παναθηναϊκού. «Ναι, έγινε πρόταση και μας κατατέθηκε πρόταση. Θα τα πούμε σε μερικές μέρες», δήλωσε σχετικά ο Μπαϊράκι Τουτουμλού.

Εναλλακτική ο Περέν
Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μίκαελ Λάουντρουπ, ως μάστορα της ομάδας που θέλει να «χτίσει», του κατέθεσε «μυθική» πρόταση όμως επειδή η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, έχει και εναλλακτική λύση. Σε περίπτωση που στραβώσει του Δανού, οι «πράσινοι» έχουν ως πρώτη επιλογή τον Αλέν Περέν, ο οποίος παρότι κατέκτησε το νταμπλ με τη Λιόν στην Γαλλία, αποχώρησε από την ομάδα του «Ζερλάν».

Λεπτομέρειες για Βύντρα και Στουτγκάρδη
Μια «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη είναι ο Λουκάς Βύντρα. Η γερμανική ομάδα κατέθεσε πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός ζητά 1,5 όμως οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν και να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του ο διεθνής αμυντικός. Ο ίδιος ο Βύντρα θέλει πολύ αυτή τη μεταγραφή, αφού θεωρεί ότι είναι το μεγάλο βήμα για καριέρα στο εξωτερικό.

Πηγή
Αλέξανδρος Κουλούρης