Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Δύσκολα 1-0 ο Λεβαδειακός τον Θρασύβουλο

Ένα γκολ του Λεονάρντο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους τους τρεις βαθμούς της νίκης, σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινοι» είχαν μεν την καθολική κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια. Ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 65ο λεπτό, όταν ο Βραζιλιάνος μέσος συνδυάστηκε άψογα με τον Μοντόγια και πλάσαρε εύστοχα τον Χριστόπουλο, βάζοντας έτσι τις βάσεις για τους πρώτους βαθμούς του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλές συγκινήσεις έληξε το πρώτο 45λεπτο στον αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Θρασύβουλο.

Οι 1500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς είδαν έναν Λεβαδειακό να έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας, αφού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει ουσιαστικά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Καλή ευκαιρία από τον Ντιμπαλά, όταν η κεφαλιά που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ. Η ομάδα της Φυλής από τη μεριά της έχει να επιδείξει μια και μοναδική ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ο Κόζλεϊ αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Μπλάζιτς. Ακόμα πιο «φτωχό» ήταν το δεύτερο 45λεπτο.Οι πολλές αλλαγές των προσώπων από τους δυο προπονητές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα να καταμετρηθεί μια φάση για κάθε ομάδα.

Ο Λεβαδειακός στάθηκε πιο τυχερός ή πιο ικανός, είδε τον Λεονάρντο να σκοράρει στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε και να παίρνει το προβάδισμα που κυνηγούσε από το πρώτο ημίχρονο. Μετά την επίτευξη του γκολ, ο Θρασύβουλος προσπάθησε να απαντήσει αμέσως με σουτ του Βεντούρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και συνεπώς δεν δημιουργήθηκε άλλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό τελικά να πανηγυρίζει το πρώτο τρίποντο και τον Θρασύβουλο να μένει στο μηδέν.
www.sport-fm.gr