Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Πόλεμος ανακοινώσεων Λεβαδειακού και Θρασύβουλου

Χαρτόπολεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του Λεβαδειακού και του Θρσύβουλου για το χθεσινό παιχνίδι στη Λιβαδειά. Οπως συνηθίζεται στην Ελλάδα πρώτος ο Θρασύβουλος ως ηττημένος εξέδωσε χθες ανακοίνωση με πολλά παράπονα για τη διατησία και τη φιλοξενία και σήμερα απάντησε ο Λεβαδειακός.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση τοπυ Θρασύβουλου.
"Τελικά, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "ξαναχτύπησαν". Σε έναν αγώνα, που εντελώς τυχαίως, δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη. Με πρώτο και καλύτερο τον εν λόγω κύριο. Ο "θίασος" ήταν συγκεκριμένος. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο «ηθοποιό». Αλήθεια, ο κύριος παρατηρητής δεν είδε ποτέ τη φάση του Χλωρού; Η κόκκινη κάρτα, μάλλον, είχε ξεχαστεί στα αποδυτήρια. Οι ακραίοι είχαν ακινητοποιηθεί. Με τα σημαιάκια ανα χείρας, κάθε φορά που ο Θρασύβουλος επιτίθετο. Τα «ball boys» είχαν εξαφανιστεί και καμία υπόδειξη δεν έγινε από τον κύριο. Τα σφυρίγματα υπέρ της ομάδας μας ήταν συγκεκριμένα και απειροελάχιστα. Είχαμε γίνει κοινωνοί των μαντάτων, αλλά δεν μπορούσαμε, σε καμία των περιπτώσεων, να διανοηθούμε ότι στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία με τόσο κόπο αγωνιζόμαστε, λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Που είναι κυρίες και κύριοι η νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα ήθη που ευαγγελίζεστε; Μη βιαστεί κανείς να μας προσάψει βιασύνη. Κάθε άλλο. Είναι ανησυχία. Ο Θρασύβουλος δεν πτοείται. Θα παραμείνει θιασώτης του ευ αγωνίζεσθαι. Προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργεί το γήπεδο της Φυλής (πραγματικό στολίδι). Για να συνεισφέρει στην «νέα εποχή» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μήπως είμαστε υπέρ του δέοντος ρομαντικοί";

Και εδώ απάντηση του Λεβαδειακού.
Σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, από την αρχή του Πρωταθλήματος, το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE, μετά από συνεργασία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, εισηγήθηκε το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων για ολόκληρο τον Α΄ γύρο. Στην απόφαση που πάρθηκε για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και που ανακοινώθηκε σε όλες τις ομάδες, συμμετείχε και ο Πρόεδρος του φίλου Σωματείου του Θρασύβουλου.
'Οπως αποφασίστηκε, δεν θα καθορίζουν οι ομάδες ποιοί αγώνες θα μεταδίδονται τηλεοπτικά.
Όσον αφορά στα "ball boys", σύμφωνα με τους Κανονισμούς της SUPER LEAGUE, σ' έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι δώδεκα (12) και βρίσκονται στη θέση τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως έγινε και χθες στη συνάντηση Λεβαδειακός - Θρασύβουλος.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός πιστεύει ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Θρασύβουλος οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης και μόνο.
Για τα υπόλοιπα της ανακοίνωσης, δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν βιαστική…