Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Εμειναν στο 0-0 Λεβαδειακός και Ξάνθη

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ωραίο παιχνίδι έγινε στη Λιβαδειά όπου Ξάνθη και Λεβαδειακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και οι Βοιωτοί στο δεύτερο, όταν μάλιστα λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά.Ιδού το φίλμ του αγώνα από το http://www.sport-fm.gr/
Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μαχάτο, Ζησόπουλος, Γκεοργκίεφ, Λεονάρντο, Μπασαλά, Μπούσι, Ντιμπαλά
SKODA Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Φεριέ, Βάλλας, Αβεντάνο, Κωστούλας, Φλίσκας, Κιντάνα, Γκρζέλακ, Λαμπριάκος, Αγκάλι Διαιτητής: Καλόπουλος


90' Λήξη αγώνα
90' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό όταν ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε σουτ του Λεονάρντο σε κόρνερ.
89' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Κιάσσος πέρασε στη θέση του Μπασαλά Τουρέ.
87' Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Βοιωτούς να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο Μπασαλά Τουρέ αν και βγήκε μόνος απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, ο πορτιέρο της Ξάνθης απέκρουσε το πλασέ του άσου των "πράσινων".
85' Κίτρινη κάρτα στον Μοντόγια.
84' Κίτρινη κάρτα στον Τζιωρτζόπουλο
77' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Γκρζέλακ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του πήρε ο Τζιωρτζιόπουλος.
70' Λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Μοντόγια είχε διπλή ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Αρχικά ο Γκσπούρνινγκ κατάφερε να αποκρούσει το σουτ που επιχείρησε ο Μοντόγια και στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
69' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μοντόγια πήρε τη θέση του Μπούσι.
65' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κεφαλιά του Αγκάλι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς.
62' Αλλαγές για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Γιώργος Παράσχος πέρασε στο παιχνίδι τον Ταϊντέρ στη θέση του Λαμπριάκου, ενώ ο Φλίσκας αντικαταστάθηκε από τον Μασιέλ.
57' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Τριποτσέρης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γκεοργκίεφ.
57' Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα 46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου 43' Xαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Θράκης, με το δυαντό σουτ του Κιντάνα που δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μπλάζιτς ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.
38' Ο Λεβαδειακός πιέζει για το γκολ αλλά το σουτ του Λεονάρντο, κοντράρει στον Παπαδημητρίου και η μπάλα απομακρύνεται.
35' Η Ξάνθη έχει καλύτερη παρουσία στο γήπεδο της Λιβαδειάς αλλά ο Λαμπριάκος με σουτ από το ύψος το πέναλτι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπλάζιτς.
33' Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό μετά από συνεργασία του Λεονάρντο με τον Ντιμπαλά, ο οποίος τροφοδότησε τον Μπούσι, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
19' Μετά από σέντρα του Γκρζέλακ από τα αριστερά, ο Αγκάλι έπιασε το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
1' Έναρξη αγώνα