Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Στρατηλάτης και Κατσικογιάννης στην Εθνική Ελπίδων

O Γιώργος Κατσικογιάννης και ο Κυριάκος Στρατηλάτης κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων από τον ομασπονδιακό προπονητή Νίκο Νιόπλια για το φιλικό με το αντίστοιχο συγκρότημα της Βουλγαρίας που θα γίνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου(15:30) στο γήπεδο της Λέφσκι Σόφιας.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Απόστολος Ανδρούτσος (Ατρόμητος), Βασίλης Αποστολόπουλος (Ατρόμητος), Βαγγέλης Γεωργίου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Σάββας Γκέντζογλου (ΑΕΚ), Ελίνι Δημούτσος (ΟΦΗ), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιώργος Κατσικογιάννης (Λεβαδειακός), Βασίλης Κουτσιανικούλης (Εργοτέλης), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Λάρισα), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (Αρης), Παντελής Ριζογιάννης (SKODA Ξάνθη), Γιώργος Σιάκας (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Κυριάκος Στρατηλάτης (Λεβαδειακός), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Απόλλων Καλαμαριάς).
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 7/10(12:00) Προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 7,8,9 (16:30) και 10/10 (11:30) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αποστολή θ΄ αναχωρήσει για τη Σόφια στις 10/10 (16:10) και θα επιστρέψει στις 12/10 (19:30).

Πλέον ο Λεβαδειακός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει 4 παίκτες στις νεανικές εθνικές Ελλάδας:
Τον Τριποτσέρη στην Εθνική Ελπίδων, τον Βασιλείου στην Εθνική Νέων, τον Κατσικογιάννη και τον Στρατηλάτη στην Εθνική Ελπίδων.