Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Μένει ο Βούκοτιτς στον Λεβαδειακό

Να αντιστρέψει την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής με τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, όπως οι Τριποτσέρης, Ζησόπουλος και Ανδράλας, επιχειρεί ο Γιάννης Κομπότης στον Λεβαδειακό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λιβαδειάς σκοπεύει να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίο του Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ενώ έχει βάλει στο στόχαστρο τους Γκαστόν Κάσας και Φαμπίνιο από τον Ιωνικό.
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, σε αντίθεση με τα όσα είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες περί αλλαγής προσώπου στον πάγκο των «πρασίνων», έδωσε τα χέρια με τον Σέρβο τεχνικό και έτσι ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους βοιωτούς. Μάλιστα, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η επίτευξη της συμφωνίας για έναν ακόμη χρόνο ανάμεσα στις δυο πλευρές. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Λεβαδειακό έχουν προταθεί και εξετάζονται πολύ σοβαρά, ο 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός Γκαστόν Κάσας και ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος Φαμπίνιο, αμφότεροι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν στην ομάδα της Νίκαιας απο την στιγμή, που οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα.
Ο Γιάννης Κομπότης βρέθηκε την Δευτέρα στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης και παρακολούθησε τους δυο ποδοσφαιριστές στο νικηφόρο 3-2 επί του Εθνικού Αστέρα. Ο μεν Φαμπίνιο «σέρβιρε» δυο γκολ, ο δε Κάσας με την είσοδό του στο β' μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της ομάδας του και σκόραρε και το νικητήριο τέρμα των Νικαιωτών!
Έτσι, είναι πολύ πιθανό, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού να προχωρήσει σε κίνηση για την απόκτησή τους...
Παρελθόν και ο Γκεοργκίεφ
Στο μεταξύ, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα της Λιβαδειάς. Την Τρίτη, ο Μπόρισλαβ Γκεοργκίεφ πέρασε απο τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του, καθώς δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Σε αυτό έπαιξε ρολο και ο τραυματισμός που είχε στο τέλος του πρώτου γύρου, που τον κράτησε 3,5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης (σ.σ. έπαιξε στα δυο τελευταία ματς με Πανθρακικό και Λάρισα). Στα αγωνιστικά, πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους «πράσινους» στο Δημοτικό Στάδιο. Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Βασιλείου και ο Μασάντο λόγω τραυματισμών. Την Τετάρτη στις 17:00, ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα τον Θρασύβουλο.