Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Εντονη δράση για ΑΚΟΛ

Το Σαββατοκύριακο 9-10 ΜΑΪΟΥ πραγματοποιήθηκαν στη ΛΑΜΙΑ τα 4α Πρώτεια αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που οργάνωσε ο κολυμβητικός σύλλογος Πρωτέας Λαμίας, όπου έλαβε μέρος η προαγωνιστική κολυμβητική ομάδα του ΑΚΟΛ σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες. Δεν θα σταθούμε όμως σ’ αυτές, αλλά στη συμμετοχή των νέων αθλητών που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε αγώνες καθώς και στην συμμετοχή των συλλόγων και στο πλήθος των αθλητών. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία 9 ετών πραγματοποιήθηκαν 9 σειρές των 6 αθλητών έκαστη.


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι : οι σύλλογοι της Λαμίας, ο Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ, οι σύλλογοι του Καρπενησίου, 2 σύλλογοι από τα Ιωάννινα, ένας από την Αλεξανδρούπολη, ο ΑΚΟ Χαλκίδας.




Το ΑΚΟΛ συμμετείχε με τους αθλητές : Ελμαλή Γιώργο , Δήμου Σωτήριο, Ελμαλή Μαρία Παναγιώτα , Κουτσούμπα Μαρία, Μούσα Παναγιώτα ,Λιάκο Ηλία-Ραφαήλ, Δήμου Γιάννη , Κουβάρα -Πριτσούλη Στέλιο , Θεοχάρη Χαρίκλεια – Ιωάννα και τους μικρούς αθλητές Καλομοίρη Ιωάννα , Θεοδώρου Φαίη , Χατζηστάμου Αθανασία , Πούλου Διώνη, Κάκαβο Κωνσταντίνο, Αλμπάνη Στυλιανό.


Η αγωνιστική ομάδα του Α.Κ.Ο.Λ. συμμετείχε και αυτή στο 5ο κύπελλο Ευρίπου στην Χαλκίδα , με τους αθλητές Πουλατσίδη Κωνσταντίνο, Ρηγογιάννη Γιάννη, Ρηγογιάννη Νικόλαο, Μανούσκο Νικόλαο, Τσαπάρα Δημήτριο οι οποίοι βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.
Το αθλητικό ραντεβού της κολύμβησης ανανεώνεται για τον Μάιο όπου υπάρχουν αγώνες στην Ιτέα, τα Δελφίνια, όπου θα συμμετάσχει ο σύλλογος μας.





Ρυθμική και στίβος
- Δύο ακόμα από τα τμήματα του Α.Κ.Ο.Λ., αυτά της ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής, και του στίβου, πήραν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου σε αγώνες της ΕΓΟ, και ΣΕΓΑΣ. Αναλυτικά :
Το τμήμα της ρυθμικής αγωνιστικής ,με τις αθλήτριες Δραγώγια Δέλια και Παναγιώτου Μερόπη , αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Νεανίδων , το Σάββατο 9/5 στην Ηλιούπολη στους Προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α, Β και Ε Περιφερειών καταφέρνοντας την σημαντική άνοδο της βαθμολογίας τους σε σχέση με την περσινή τους χρονιά στην μικρότερη κατηγορία.

- Στο τμήμα του Στίβου, η κατηγορία των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β ( παιδιά γεννημένα 1996-1997) και Μίνι ( 1998-1999-2000 ) κατάφεραν στο Σχηματάρι, την Κυριακή 10/05 να πάρουν τα εξής μετάλλια :
Μίγας Κωνσταντίνος : χρυσό στα 1000μ
Παλαμίδα Έφη : ασημένιο στα 60μ
Μόραλη Κωνσταντίνα : ασημένιο στα 2000μ βάδην
Καραγιάννης Δημήτρης : ασημένιο στα 60 μ
Κώτσαινας Παναγιώτης : ασημένιο στα 600μ
Κουτσιούκη Βάσια : ασημένιο στα 50μ