Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κολυμβητική ημερίδα του ΑΚΟΛ για μαθητές δημοτικού

Ολοι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της παλαιάς επαρχίας Λιβαδειάς μπορούν να συμμετάσχουν στην κολυμβητική ημερίδα που διοργανώνει στις 3 Ιουνίου ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς. Δείτε το δελτίο Τύπου και την προκήρυξη.


Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, με τη βοήθεια των προπονητών του τμήματος κολύμβησης, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σ’ όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο, διοργανώνει για πρώτη φορά κολυμβητική ημερίδα, στην οποία έχουν δικαίωμα να μετάσχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες (3ης, 4ης , 5ης & 6ης τάξης δημοτικών σχολείων) όλων των σχολικών μονάδων, της πρώην Επαρχίας Λιβαδειάς.
Η ημερίδα έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Λεβαδέων, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009, σύμφωνα με τη συνημμένη προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων, με ώρα έναρξης 5,00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής, στο χώρο του κολυμβητηρίου από τις 2,30 μέχρι 6,00 μ.μ. ή στο τηλέφωνο του Ομίλου μας 2261021100, από τις 6,00 μέχρι 8,00 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να κατατίθενται στις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες στο κολυμβητήριο ή στο γραφείο του Ομίλου μας (Αριστοφάνους κοντά στο κλειστό γυμναστήριο).
Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς
Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου
Η Γ Ε Ν. Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
Ιωάννα Ανέτα