Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2009 στη Λιβαδειά

Το Σάββατο 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά κολυμβητική ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών, με την επωνυμία «ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2009»
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά, με τη συνεργασία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λεβαδέων, για να τιμήσουμε τον αείμνηστο Πρόεδρο του Ομίλου μας, τον Τάκη Γεροντόπουλο, ο οποίος υπήρξε στυλοβάτης των αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων της Λιβαδειάς.
Σ’ αυτούς τους αγώνες, εκτός από την κολυμβητική ομάδα του Α.Κ.Ο.Λ., η οποία σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, συμμετείχαν και οι ομάδες του Ο.Ε.Α. & Ν.Α.Βόλου, του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου και του Αθλητικού Ομίλου «ΠΡΩΤΕΑΣ» Λαμίας.
Με την ομάδα του Α.Κ.Ο.Λ. αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες : Κυριάκος Βαγγέλης, Λιάκου Βύκη, Ελμαλής Γιώργος, Δήμου Σωτήρης, Θεοχάρης Βαγγέλης, Ελμαλή Μαριανότα, Κουτσούμπα Μαρία, Μούσα Παναγιώτα, Λιάκος Ηλίας-Ραφαήλ, Δήμου Γιάννης, Κουβάρας-Πριτσούλης Στέλιος, Θεοχάρη Χαριγιάννα
Εκτός συναγωνισμού κολύμβησαν και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας Καλομοίρη Ιωάννα, Θεοδώρου Φαίη, Χατζηστάμου Αθανασία, Καλατζής Ιωάννης, Λούκας Πέτρος, Λούκας Νίκος, Αποστόλου Παναγιώτης, Σοφιανάτος Κώστας, Νταραδήμος Στάθης, Αλμπάνης Στέλιος, Μίχος Μιχάλης και Κάκαβος Κώστας.
Το επόμενο ραντεβού για αγώνες των κολυμβητών του Α.Κ.Ο.Λ., είναι το Μάιο, όπου θα αγωνιστούν σε προγραμματισμένους αγώνες, η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα.

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς