Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σιστόν ο Λεβαδειακός

Παίκτης του Λεβαδειακού, πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγκο Σιστόν, ο οποίος το τελευταίο 24ωρο ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Κομπότη, προκειμένου να ενισχύσει τους «πράσινους» για τον επόμενο έναν χρόνο.
Ο 28χρονος βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελούσε προσωπική επιλογή του Κίκε Ερνάντεθ, καθώς με τον ισπανό τεχνικό είχε συνεργαστεί στην κοινή τους παρουσία στην ομάδα του Αρη. Ο Σιστόν, από πέρυσι που αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε βρει ποδοσφαιρική στέγη και με δεδομένο ότι τον γνωρίζει ο Ερνάντεθ και ξέρει και ο ίδιος καλά την ελληνική πραγματικότητα ήταν εύκολο να ανταλάξουν... δαχτυλίδια με τους βοιωτούς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Λεβαδειακού αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας στην Λιβαδειά, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Από εκεί και πέρα, με την ομάδα προπονείται ο 33χρονος αμυντικός χαφ Ικερ Μπεγκόνια, ο οποίος είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα να έρθει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος μέσος έχει κοινή θητεία με τον τεχνικό του Λεβαδειακού στην Αλμπαθέτε και αποτελεί φυσικά και αυτή δική του επιλογή.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr