Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Ενας πρωταθλητής Ευρώπης στη Λιβαδειά

Συμβόλαιο δύο ετών υπέγραψε με τους πράσινους της Βοιωτίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας Μιχάλης Καψής. Ο έμπειρος αμυντικός, που από αρκετές ημέρες δεχόταν την "πολιορκία"του τεχνικού διευθυντή των Βοιωτών Μιχάλη Κασάπη, βρέθηκε σήμερα στη Λιβαδειά όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός Ιω. Κομπότη για τις τελικές συζητήσεις και την οριστική συμφωνία.



Σπουδαία μετεγγραφή για τους Βοιωτούς και από πλευράς γοήτρου αλλά και ουσίας ο Μιχάλης Καψής μπορεί με την εμπειρία του να προσφέρει τη σταθερότητα που λείπει από τα μετόπισθεν του Λεβαδειακού. Από την άλλη οι πολλοί αμυντικοί που έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει η ομάδα προβληματίζουν για τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να συντονιστούν, να δέσουν όπως λέμε και να καταστούν μια λειτουργική και συνεκτική γραμμή, σε συνδυασμό φυσικά και με τους παλαιούς.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Μιχάλη Καψή, έχουν ήδη αποκτηθεί ο Κόλτζος, ο Τζωρμπατζάκης, ο Στρατηλάτης, ο Γκεοργκίεφ και ο Μασάντο ενώ έχουν αποχωρήσει οι επίσης αμυντικοί Μήτσης και Πιαβό.