Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Ο νέος ρόλος του Μιχάλη Κασάπη

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Καψή, που τόνισε ότι " ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάλι τη δυνατότητα να παίξω στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κομπότη και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Κασάπη, που ήταν ο συνδετικός κρίκος για την παρουσία μου και ο κυριότερος λόγος που βρίσκομαι στον Λεβαδειακό" ήρθαν απλώς να πιστοποιήσουν τον διαρκώς σημαντικότερο ρόλο που διαδραματίζει στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ Λεβαδειακός ο Μιχάλης Κασάπης.
Ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής μια μέρα πριν συμπληρώσει τα 37 του χρόνια είδε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιω. Κομπότη να τον αναγορεύει σε Γενικό Διευθυντή, μια θέση που αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου τυπική. Στην αναβάθμιση Κασάπη συνετέλεσε η πρόθεση του Κομπότη να ασχοληθεί περισσότερο με τις δουλειές του αλλά και η εξάντληση των προοπτικών που προσφέρει ένα μοντέλο διοίκησης όπου για όλα -σημαντικά και ασήμαντα- αποφασίζει ο πρόεδρος όπως κι εμείς είχαμε υποδείξει εδώ Τέλος καλό όλα καλά για Λεβαδειακό .

Οτι ο Μιχάλης Κασάπης υπήρξε ένας προικισμένος ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει πώς θα είναι οπωσδήποτε και ένας επιτυχημένος παράγοντας. Ομως η μέχρι στιγμής πολιτεία του δείχνει ότι θα προσπαθήσει πολύ για το καλό του Λεβαδειακού.