Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Η πίτα και οι βραβεύσεις του ΑΚΟΛ2

Ιδού το δελτίο Τύπου που μας απεστάλη από τον ΑΚΟΛ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974
ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΜΕΛΟΣ : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Κ.Ο.E. - E.Γ.Ο.
Ε. Α. Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.

Γραφεία : Αριστοφάνους - Λιβαδειά
Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 101 Τ. Κ. 32 100 Λιβαδειά
Τηλέφωνο & ΦΑΞ : ( 22610 ) 21100
E-mail : akoliv@yahoo.gr

Λιβαδειά 22-01-2009

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009, για μία ακόμη χρονιά, την 35η από την ίδρυση του Ομίλου μας, πραγματοποιήσαμε, στο κλειστό γυμναστήριο της Πόλης μας, την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αλλά κυρίως, για να τιμήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου μας, πολλοί φίλοι και μέλη του Α.Κ.Ο.Λ., οι βουλευτές κ.κ Ανδρέας Κουτσούμπας & Βασίλης Τόγιας, μέλη του Νομαρχιακού συμβουλίου με επικεφαλής τον Νομάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά, ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Βοιωτίας & Δήμαρχος Χαιρωνείας κ. Νικόλαος Παπαγγελής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων, μέλη φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών φορέων.
Για τη χρονιά που πέρασε, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου βραβεύθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες :
1. Από το τμήμα κολύμβησης οι αθλήτριες Παναγιώτα Μούσα, Μαρία Κουτσούμπα και ο αθλητής Γιάννης Δήμου.
2. Από το τμήμα στίβου οι αθλήτριες Ηλία Γεωργία και Κωνσταντίνα Μπάτσαρη
3. Από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής οι αθλήτριες Δέλια Δραγόγια, Μερόπη Παναγιώτου, Ειρήνη Αποστόλου & Βασιλική Μάρκου.
4. Από το τραμπολίνο ο αθλητής Βασίλης Κωτσαδάμ
Ιδιαίτερη τιμή έγινε στην πρώην αθλήτρια στίβου του Ομίλου μας Κα Δήμητρα Αναγνώστου-Πούλου, για την πολύχρονη αθλητική της δραστηριότητα, γιατί με τις πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις της προβλήθηκε και ο ΄Ομιλός μας
Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν :
Ø στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, δια του Αντιπροέδρου κ. Νικολάου Αδαμόπουλου, για την τιμητική παρουσία της Εθνικής Ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής Γυναικών, η οποία παρουσίασε ένα πρωτόγνωρο θέαμα στους συμπολίτες μας.
Ø στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, για την τιμητική συμμετοχή ομάδας αθλητριών του, ρυθμικής γυμναστικής, που με τα προγράμματα που παρουσίασαν ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση ζέσταναν με την παρουσίαση των προγραμμάτων τους, οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας, των τμημάτων ρυθμικής, τραμπολίνο, αεροβικής και γενικής γυμναστικής, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές ασκήσεις.
Το φλουρί της πίτας, έτυχε στο κομμάτι του τμήματος κολύμβησης.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γάτσιος Παναγιώτης.
Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Η Γ Ε Ν. Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε ΑΣ
Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου Ιωάννα Ανέτα