Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Δυο νίκες οι έφηβοι της Αναγέννησης Λιβαδειάς

Το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς έγινε η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των Εφήβων και η Αναγέννηση αντιμετώπισε την ομάδα του Γ.Σ Αντίκυρας όπου και επικράτησε ύστερα από συναρπαστικό αγώνα με 3 – 2 σετ ( 25- 21 , 26- 28 , 25 – 23 , 24 – 26 , 15 - 11 ) με είχε συνολική διάρκεια 123 λεπτά. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Δελή Βαγγέλη, Κωτσαλά Βασίλη, Λίλιο Γιώργο, Λουπάκη Λευτέρη, Ταγκαλέγκα Αντρέα, Χουσιάδα Βασίλη, Αλεξίου Αριστοτέλη και Πετσαλάκη Βασίλη.

Επίσης τη Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος volley στην ίδια κατηγορία η Αναγέννηση επιβλήθηκε του νεοσύστατου τμήματος του Κάδμου Θήβας με σκορ 3 – 0 σετ ( 25-11 , 25-23 , 25-18 ). Η Αναγέννηση αγωνίστηκε με τους ίδιους αθλητές που έπαιξαν το Σάββατο χωρίς να περάσουν πάνω από 24 ώρες. Σημειώνεται η διαμαρτυρία των διοικούντων την Αναγέννηση για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή ( Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος με έδρα την Λάρισα) που είναι εξουθενωτικός για τους αθλητές και αθλήτριες όλων των ομάδων που καλούνται μέσα στο Σ/Κ να πραγματοποιήσουν δύο αγώνες.

Μετά και την 4η αγωνιστική η Αναγέννηση ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Γ.Σ Λαμίας και η μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση που θα γίνει το επόμενο Σ/Κ θα κρίνει για το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου (προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο πρώτες ομάδες ).