Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Εκανε το διπλό ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή

«Αγκαλιά» με τον υποβιβασμό βρίσκεται πλέον ο ουραγός Πανθρακικός, καθώς σε αγώνα για την 12η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκα ηττήθηκε στην Κομοτηνή και από τον Λεβαδειακό με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ναπολεόνι, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 24΄ και το 55΄.


Το ματς αυτό ήταν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Πανθρακικό να κρατήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες για σωτηρία από τον υποβιβασμό, ωστόσο στο 24' βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ναπολεόνι ξέφυγε μπροστά, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και σήμερα αυτό που κάνουν σχεδόν σε όλα τα ματς, δηλαδή να χάνουν ευκαιρίες. Στο 16' και σε σέντρα του Καζάκη, ο Μπουβάλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 28' και σε φάση διαρκείας, οι Μπουβάλ και Κόλτζος μέσα από τη μικρή περιοχή απέτυχαν να σκοράρουν, ενώ στο 45' και σε γύρισμα του Καζάκη, ο Στόικος απέτυχε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου΄ (55'), πάλι ο Ναπολεόνι ξέφυγε μπροστά και πάλι πλάσαρε εύστοχα κι έτσι η κατάσταση έγινε πλέον δυσβάσταχτη για τον Πανθρακικό. Μάλιστα στο 63' θα μπορούσε να γίνει το 0-3, όταν ο Σερζίνιο βρέθηκε μόνος σε θέση βολής, αλλά γλίστρησε και έστειλε την μπάλα άουτ.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Λεβαδειακός πήρε μία σπουδαία νίκη, ενώ ο Πανθρακικός παρέμεινε χωρίς νίκη και με ένα βαθμό, μετά από 12 αγώνες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλικίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζόκιτς - Μπαλβορίν, Κόλτζος, Μασάδο
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρούνιε, Αργυρίου, Κλεμάν (27' Κανωτίδης), Ενγκαμπί, Τζόκιτς, Ρομπέρ, Άλβες, Στόικος (67' Μίτου), Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ (67' Αρσενίγιεβιτς).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Χαλούλος, Μασάδο, Κόλτζος (90' Αλεξίου), Μπράνκο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Αγκάλι (72' Μπούσι), Ναπολεόνι, Μπαλβορίν (46' Σερζίνιο).
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ