Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

O Νάτσο Γκονζάλες στον Λεβαδειακό;

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος της Βαλένθια, Νάτσο Γκονζάλες, προτάθηκε στον Λεβαδειακό. Οι «νυχτερίδες», φέρονται να πρότειναν στην ομάδα της Βοιωτίας να αποκτήσει τον 27χρονο παίκτη με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Η ισπανική ομάδα απέκτησε τον Γκονζάλεζ από τη Μονακό το 2008.

Χωρίς να έχει ούτε μια συμμετοχή με τη φανέλα της, τον Ιανουάριο του 2009 τον παραχώρησε δανεικό στη Νιουκάστλ, με την οποία αγωνίστηκε μόλις δύο φορές, χωρίς να πετύχει γκολ. Το καλοκαίρι που πέρασε επέστρεψε στην Ισπανία, όμως, λόγω ενός τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει αγωνιστεί. Οι άνθρωποι της Βαλένθια, όπως φαίνεται, θέλουν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε έναν σύλλογο προκειμένου να βρει τον εαυτό του και η περίπτωση της ομάδας που καθοδηγεί ο Κίκε Ερνάντεθ φαντάζει η κατάλληλη.

Στο Δημοτικό στάδιο έγινε η προπόνηση της Παρασκευής, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Μόνοι απόντες ήταν οι διεθνείς Μπλάζιτς και Βασιλείου.
www.sport-fm.gr