Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ηττα Λεβαδειακού από Ατρόμητο με 3-2

Φιλική «τριάρα» εκτός Περιστερίου για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, σε αγώνα που έγινε το Σάββατο, επικράτησε 3-2 εκτός έδρας του Λεβαδειακού, χάρη στα τέρματα των Περόνε και Καραλή.Ο Λεβαδειακός αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός και άνοιξε το σκορ στο 43' με διαγώνιο σουτ του Ναπολεόνι που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Μιχαηλίδης, ενώ είχε δύο δοκάρια με Ναπολεόνι στο 21' και Ταραλίδη στο 37'.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Εμάνουελ Περόνε άλλαξε τα δεδομένα καθώς ισοφάρισε με την σέντρα (46'). Ο Περόνε δέχθηκε ωραία πάσα από τον Σαρμιέντο και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 49' πάλι ο Περόνε δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Φαβάλι και με εντυπωσιακό «σκάψιμο» της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα του Λεβαδειακού, προσφέροντας ένα γκολ «χάϊ-λάιτ». Ο Περόνε λίγο έλειψε να πετύχει χατ-τρικ, πιάνοντας καρφωτή κεφαλιά που απέκρουσε ο Καρακώστας στο 56', αλλά και στο 62', όταν πάλι αντέδρασε σωστώ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.
Στο 68' ο Μιχαηλίδης έδειξε καλά αντανακλαστικά αποκρούοντας το σουτ του Σερτζίνιο ενώ στο 71' ο Καρακώστας απέκρουσε το φάουλ του Νεμπεγλέρα. Το 1-3 πέτυχε ο Καραλής στο 84' με πλασέ από κάθετη πάσα του Τάτου.
Στο 90' ύστερα από μία αμφισβητούμενη φάση, ο διαιτητής ή ο βοηθός υπέδειξε πέναλτι και ο Μπούσι διαμόρφωσε το τέλικό 2-3.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Καψής, Μαρτελέρ, Ζησόπουλος, Ταραλίδης, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Σερτζίνιο, Μπάρκογλου. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπούσι, Κόλτζος, Βασιλείου, Κόλτσης, Λεμονής, Χαλούλος. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Μαρίνος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Μπρίτο, Φαβάλι, Καλαντζής. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Περόνε, Καραλής, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Μασάρα, Τάτος, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Κόρμπος, Ρες.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ