Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Μισό... βήμα από την ΑΕΚ ο Λεονάρντο

Θέμα ωρών είναι η απόκτηση του Λεονάρντο από την ΑΕΚ. Το μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για την «Ένωση». Ο παίκτης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και εντός των επόμενων ωρών θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Την θετική έκβαση της υπόθεσης Λεονάρντο την αποκάλυψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. «Είμαστε κοντά στον Λεονάρντο», τόνισε ο Ντούσκο και προανήγγειλε εξελίξεις για την Πέμπτη.Έτσι κι έγινε. Ο παίκτης, μαζί με τον μάνατζέρ του και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη βρίσκονται από το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και συζητάνε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η «χρυσή» τομή φαίνεται πως έχει βρεθεί και ο παίκτης θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη, που τελικά κατάφερε να πάρει τη μεταγραφή που ήθελε.Παράλληλα, στην ΑΕΚ τρέχουν και το θέμα του δεξιού μπακ με τον Γκάγκα να είναι πρώτη επιλογή. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και σε αυτή την περίπτωση. Η «Ένωση» πρέπει να είναι έτοιμη ενόψει των πλέι οφ του Europa League και θέλει μέχρι τότε να έχει «κλείσει» το ρόστερ της.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr