Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Κιτρινόμαυρος ο Λεονάρντο

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη... βούλα για τα επόμενα 5 χρόνια είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας που του πρόσφερε η «Ένωση» και θα του αποφέρει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ (κλιμακωτά κατά τη διάρκεια της πενταετίας).
Επίσης, στους όρους του συμβολαίου προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς του παίκτη, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.
Ο Λεβαδειακός, από την πλευρά του, θα βάλει 700.000 ευρώ στο ταμείο του, καθώς και 100.000 ευρώ από τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα που θα δώσουν οι δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.
Μάλιστα, ο Νίκος Θανόπουλος δεσμεύτηκε γραπτώς στον Γιάννη Κομπότη πως αν τα έσοδα από τα εισιτήρια του φιλικού δεν φτάσουν το συμφωνηθέν ποσό, τότε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταβάλει τα υπόλοια από το ταμείο της.
Παράλληλα, η ομάδα της Λιβαδειάς θα λάβει προκαταβολή περί τις 300.000 ευρώ και τις υπόλοιπες 400.000 θα τις λάβει σε τρεις δόσεις ως τα τέλη του 2010.
Ο Λεονάρντο Παρέιρα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον τον μάνατζέρ του, Γιάννη Καινούριο, ενώ ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης έστειλε τα συμβόλαια υπογεγραμμένα μέσω φαξ.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr