Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Τακτοποίηση μητρώου μελών στον ΑΚΟΛ

Ανοικτή επιστολή
Πρόσκληση

Φίλοι του Α.Κ.Ο.Λ.

΄Εχουν ήδη περάσει τριάντα πέντε (35) χρόνια, από τότε που κάποιοι συμπολίτες μας διαισθανόμενοι τις ανησυχίες της νεολαίας, ίδρυσαν και μας παρέδωσαν τον Αθλητικό Κολυμβητικό ΄Ομιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.).
΄Όλα αυτά τα χρόνια, ο ΄Ομιλός μας, λειτούργησε και λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων κάλυψης των αθλητικών αναγκών της νεολαίας, μ’ αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να μετέχουν κάθε χρόνο πάνω από τριακόσια παιδιά (κορίτσια & αγόρια) στις δραστηριότητες που προγραμματίζουν και υλοποιούν τα Διοικητικά Συμβούλια του Ομίλου μας.
Φυσικό είναι, με το πέρασμα τόσων χρόνων, πολλά μέλη του Α.Κ.Ο.Λ., να έχουν για κάποιο λόγο, ο καθένας, αδρανοποιηθεί, γι’ αυτό πιστεύουμε πως έχει δημιουργηθεί η ανάγκη τακτοποίησης του μητρώου των μελών.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη του το Διοικητικό μας Συμβούλιο, αποφάσισε να προχωρήσει σ’ αυτή τη διαδικασία, βεβαίως με τη βοήθεια όλων σας.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, οφείλουμε κατ’ αρχάς όλοι όσοι έχουμε την ιδιότητα του μέλους να γνωστοποιήσουμε την πρόθεσή μας, αν επιθυμούμε να διατηρήσουμε την ιδιότητά μας και βεβαίως να δοθεί η ευκαιρία να εγγραφούν νέα μέλη.
Στην προσπάθειά μας αυτή να τακτοποιήσουμε, αλλά και να μεγαλώσουμε την αθλητική οικογένεια του Α.Κ.Ο.Λ., κάνουμε έκκληση προς όλους παλαιά μέλη, γονείς αθλητικών μας μελών, πρώην αθλητές και αθλήτριες, καθώς και προς όλους του φίλους του Ομίλου μας, να ανταποκριθούν σ’ αυτό το κάλεσμά μας έτσι ώστε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον Αθλητικό ΄Ομιλο της Πόλης μας
Η διαδικασία που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί έχει ως εξής :
1. Η διατήρηση της ιδιότητας των ήδη μελών, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί με την κατάθεση σχετικής αίτησης (υπόδειγμα Ν.1)
2. Η εγγραφή νέου μέλους μπορεί να πραγματοποιηθεί με την υποβολή αίτησης (υπόδειγμα Ν.2)

3. Η εγγραφή ως μέλους ενός γονέα που το παιδί του μετέχει στις δραστηριότητες του Ομίλου μας, γίνεται, εφ’ όσον το επιθυμεί, με τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης (υπόδειγμα Ν.3).
Στην περίπτωση γονέα αθλητή , με την καταβολή της μηνιαίας συνδρομής για τη συμμετοχή του παιδιού του, θεωρείται συγχρόνως πως έχει τακτοποιηθεί ταμειακά και δεν έχει καμία άλλη οικονομική υποχρέωση προς τον ΄Ομιλο.
4. Σε περίπτωση που επιθυμούν να γίνουν μέλη και οι δύο γονείς, με παιδί που μετέχει στις δραστηριότητες του Ομίλου, για τον δεύτερο γονέα ισχύουν τα όσα αναγράφονται, στην παράγραφο 2, για την εγγραφή νέου μέλους.

Σας γνωρίζουμε, πως, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, η συνδρομή κάθε μέλους (παλαιού & νέου) , εκτός του ενός γονέα , ορίσθηκε στο ποσό των δύο ευρώ & πενήντα λεπτών (2,50) €, για κάθε μήνα.

Αγαπητοί Φίλοι

Σας γνωρίζουμε ακόμη, ότι στην επόμενη Γενική Συνέλευση, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς τον ΄Ομιλο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στα άρθρα 2 παράγραφο 7 και 6 παράγραφο 2 του ισχύοντος καταστατικού.
Για οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από τις 6,00 μέχρι 8,00 μ.μ., στο τηλέφωνο 22610 21100 ή επισκεφθείτε μας, στο γραφείο του Ομίλου μας (οδός Αριστοφάνους-κοντά στο κλειστό γυμναστήριο της Πόλης μας).
Με δεδομένη την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, δεχθείτε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Η Γ Ε Ν. Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ


Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου Ιωάννα Ανέτα