Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Νίκη για τα αγόρια, ήττες για τα κορίτσια της Αναγέννησης στο βόλεϊ

Το Σάββατο το απόγευμα στο Δίστομο έγινε η 2η αγωνιστική των Εφήβων και η η Αναγέννηση αντιμετώπισε την ομάδα του Γ.Σ Αντίκυρας όπου και νίκησε με 3 – 0 σετ ( 25- 22 , 25- 23 , 25 - 18 ). Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Δελή Βαγγέλη, Κωτσαλά Βασίλη, Λίλιο Γιώργο, Λουπάκη Λευτέρη, Καράμπελα Ταξιάρχη, Χουσιάδα Βασίλη, Αλεξίου Αριστοτέλη και Πετσαλάκη Βασίλη.


Επίσης το Σάββατο στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος volley στην κατηγορία των Νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος η Αναγέννηση ηττήθηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ Αντίκυρας με σκορ 3 – 0 σετ ( 25-20 , 25-19 , 25-21 ). Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις Ορκοπούλου Κορίνα, Κωτσαλά Έλενα, Τριανταφύλλου Κάτια, Ρεμπάπη Σοφία, Καρανάσου Βασιλική, Γκλάβα Μαριέττα, Καρβούνη Άννα Μαρία, Φλώρου Ιωάννα, Μιχαήλ Λίνα, Καλομοίρη Γιούλη, Τσαμπά Σταματία και Κοντογιάννη Χαρούλα
Τη Κυριακή το πρωί στο Χαλκοπούλειο Στάδιο της Λαμίας η ομάδα Βόλλευ νεανίδων της Αναγέννησης αντιμετώπισε τον Α.Π.Σ Φθία Λαμίας και ηττήθηκε με σκορ 3 – 0 σετ ( 25-21, 25-22, 25-19 ). Η Αναγέννση αγωνίστηκε με τις Ορκοπούλου Κορίνα, Χριστοπούλου Πηγή, Τριανταφύλλου Κάτια, Πασσά Ανθίππη, Κουιμουντζή Παναγιώτα, Γκλάβα Μαριέττα, Καρβούνη Άννα Μαρία, Παπαγεωργίου Αγγελική, Δημητρέλου Ελένη, Καλομοίρη Γιούλη, Τσαμπά Σταματία και Σωτηροπούλου Νατάσα.

Το Δ.Σ της Αναγέννησης εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτριά Κωτσαλά Έλενα που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα του Σ/Κ. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή ( Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος με έδρα την Λάρισα) είναι εξουθενωτικός για τις αθλήτριες όλων των ομάδων που καλούνται μέσα στο Σ/Κ να πραγματοποιήσουν δύο αγώνες με λιγότερο από 24 ώρες ξεκούρασης και συμπεριλαμβανομένου και των μετακινήσεων.