Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Δεύτερη θέση για Αναγέννηση Λιβαδειάς

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
· ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2004 ·
Αγίου Βλασίου 14, 32100 Λιβαδειά
Τηλ.- Fax: 22610 81299
Mail : anagenisiliv@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Badminton
Έγινε το πρώτο βήμα για την Α2΄

Την Κυριακή το πρωί 11 Οκτωβρίου 2009 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Αθήνα ( Ο.Α.Κ.Α ) πραγματοποιήθηκε η Α΄ φάση του ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής στον όμιλο της Περιφέρειας Αττικής Βοιωτίας Εύβοιας και Νήσων Αιγαίου.
Το σωματείο μας διεκδίκησε την πρόκρισή του στην Β΄ φάση (προκρίνετε το 1ο και 2ο σωματείο ) αντιμετωπίζοντας τους συλλόγους Μύρων, Οδυσσέας Γαλατσίου, Α. Ο Φιλοθέης και Φούρεσι Γλυκά Νερά.
Το σύστημα αγώνων ήταν ο ένας εναντίων όλων με πέντε αναμετρήσεις στο απλό αντρών, απλό γυναικών, διπλό αντρών, διπλό γυναικών και διπλό μεικτό προσπαθώντας το κάθε σωματείο να επιτύχει τουλάχιστον 3 νίκες εναντίων του κάθε ένα από τα σωματεία για να πάρει τους 2 βαθμούς.
Μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:
Μύρων 8 βαθμούς
Αναγέννηση Λιβαδειάς 6 βαθμούς

Α. Ο Φιλοθέη 4 βαθμούς
Φούρεσι Γλυκά Νερά 2 βαθμούς
Α. Σ. Γαλατσίου 0 βαθμούς

Την πρόκριση για την Β΄ Φάση πήραν ο Μύρων και ο σύλλογός μας Αναγέννηση Λιβαδειάς και περιμένοντας τον 1ο νικητή του ομίλου της Πελοποννήσου θα παίξουν για τις τελικές δύο θέσεις που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.
Αγωνίστηκαν οι αθλητές Θεοδώρου Νίκος, Τασιούδης Ορέστης, Τασιούδης Ωρίων, Κωτσαλάς Βασίλης και οι αθλήτριες Ορκοπούλου Κορίνα, Μπάρτζου Τάνια και η ταλαντούχα μικρότερη αθλήτρια ( 2002 ) Μπάρτζου Ελίνα.
Ο προπονητής του συλλόγου Ορκόπουλος Θανάσης και το Διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευελπιστούν να επιτευχθεί η άνοδος.


Με τιμή

Το Δ.Σ