Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Μπουνιές Μασάντο-Μπράνκο παρά την πρόκριση Λεβαδειακού στη Νίκαια

Οπως μεταδίδει η www.sport-fm.gr η νίκη-πρόκριση του Λεβαδειακού επί του Ιωνικού για το Κύπελλο (2-1) επισκιάστηκε από ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο παίκτες της ομάδας της Βοιωτίας. Λίγο πριν το τέλος ο Μασάδο χαστούκισε τον Μπράνκο και ο τελευταίος έπεσε κάτω μένοντας ξαπλωμένος για αρκετή ώρα. Η αιτία του επεισοδίου δεν έγινε γνωστή, αλλά ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, έλεγε μετά τον αγώνα πως «…δεν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσουμε συνέχεια».

Δείτε εδώ την περιγραφή του αγώνα.
Ο Λεβαδειακός χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης έκανε το... καθήκον του, κέρδισε τον Ιωνικό 2-1 στην Νεάπολη και σφράγισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου. Ο αγώνας, πάντως, σημαδεύτηκε από ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του αγώνα όταν ο Μασάντο γρονθοκόπησε (!) τον συμπαίκτη του Μπράνκο χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο.Το σχέδιο των Νικαιωτών ήταν να διαφυλάξουν τα νώτα τους και εφόσον τους δοθεί η ευκαιρία να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η τακτική του Βουτσακέλη έπιασε τόπο με το «καλημέρα» του αγώνα, καθώς μόλις στο 2' ο μοναδικός προωθημένος των γηπεδούχων, ο Φουρτάδο άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Ερνάντεθ αιφνιδιάστηκαν αλλά κατάφεραν σχετικά νωρίς να... αποκαταστήσουν την τάξη, καθώς στο 17' ο Ταραλίδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πουρή.Ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να «καθαρίσει» τον αγώνα και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Μπαλβορίν. Ο Αργεντινός επιθετικός στο 64' «χόρεψε» τους αντιπάλους του και με σουτ έστειλε την ομάδα του στους «16» της διοργάνωσης, γράφοντας το τελικό 2-1.Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσεκέρζος, Σιδέρης (84' Τσοκαλούδης), Φουρτάδο (78' Χατζηβασιλειάδης), Σ. Παπαζούδης (65' Γεωργίου), Καφάσο, Λανκγλέ, Μωραϊτης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάντο, Ζησόπουλος, Μαρτορέλ, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Ριμπέιρο, Ταραλίδης (46' Μπάρκογλου), Βασιλείου (46' Μπαλβορίν).
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, www.sport.gr