Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Υπερέβη τις προσδοκίες ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς λέει ο ΑΚΟΛ

Δ
Ε

ΔΕΛ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας να μετάσχουν στον «1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2010» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας, ξεπέρασε τις προβλέψεις όλων μας.
Με τη συμμετοχή διακοσίων και πλέον συμπολιτών μας, όλων των ηλικιών, δημιουργήθηκε μία όμορφη και τελείως διαφορετική εικόνα στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης μας. Συγκινητική ήταν και η συμμετοχή πολλών οικογενειών με το σύνολο των μελών της.
Στην οργάνωση και άψογη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, εκτός από τον ΄Ομιλό μας, συμμετείχαν ο Δήμος Λεβαδέων, η Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Βοιωτίας).
Σπουδαία επίσης ήταν και η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και του Ελληνικού Κέντρου ΄Αμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπυ, είτε ως μέσο άθλησης.
Στόχος επίσης είναι η χρήση του ποδηλάτου, έναντι αυτής του αυτοκινήτου μέσα στον ιστό της Πόλης μας.
΄Ενας απώτερος στόχος για τον ΄Ομιλό μας είναι η δημιουργία ομάδας ενδιαφερομένων που θα ασχοληθούν με το ποδήλατο σε αγωνιστικό επίπεδο.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο κ. Αυγέρης Σωτήριος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν :
Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βοιωτίας
Ο κ. Μπάτσαρης Γιώργος, επιχειρηματίας γενικού εμπορίου
Ο κ. Πέτσας Αθανάσιος, ιδιοκτήτης του καταστήματος 1900 της Πόλης μας, ο οποίος προσέφερε μπλουζάκια σ’ όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο κ. Νίκας Αργύρης, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ποδηλάτων, ο οποίος προσέφερε τρία ποδήλατα, καθώς και διαφημιστικά μπλουζάκια, τα οποία δόθηκαν στους τυχερούς, που προέκυψαν μετά από κλήρωση που έγινε μεταξύ των συμμετασχόντων στην εκδήλωση.
Ο κ. Ανέστης Δημήτριος , ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ποδηλάτων , προσέφερε ποδήλατα προς χρήση ,για μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια του γύρου , για όποιον επιθυμούσε να συμμετέχει και δεν είχε ποδήλατο.
Με τη βοήθεια και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, κατά γενική ομολογία η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μ’ αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την επιθυμία της επανάληψής της.
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ανταποκρινόμενο σ’ αυτή την επιθυμία των συμπολιτών μας τους υπόσχεται την επανάληψη, αλλά παράλληλα νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.

Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς