Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εχασε η Αναγέννηση από την Αγριά Βόλου

Το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ και η ομάδα Handball της Αγριάς Βόλου πέρασε σαν σίφουνας συντρίβοντας την Αναγέννηση Λιβαδειάς με σκορ 37 – 9 ( Ημ. 20-5 ) και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.

Μετά την νίκη αυτή η επαναληπτική αναμέτρηση στον Βόλο το άλλο Σάββατο αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η ομάδα του Κένταυρου Αγριάς Βόλου έδειξε την υπεροπλία σε όλες της γραμμές . Η ομάδα του Βόλου έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τους δύο τερματοφύλακες και παίζοντας τέλεια τον αιφνιδιασμό κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να δείξει προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα του παιχνιδιού αφού προηγήθηκε 8-3,στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά εκτινάχθηκε στο 14-3 αφού οι παίχτες της Αναγέννησης στις 15 επιθέσεις που πραγματοποίησαν σε αυτό το δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν αφού βρήκαν απέναντί τους το τείχος που σήκωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ( πρέπει να σημειώσουμε ότι και τα δύο πέναλτι που κέρδισε η Αναγέννηση τα απέκρουσε ) και το τρίτο δεκάλεπτο και λήξη του ημιχρόνου βρήκε την Αγριά Βόλου να προηγείται με 20-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κακή ψυχολογία των παιχτών μας και η συνεχιζόμενη καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα του Βόλου το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου. Τα δεκάλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου 25-7, 32-8 και το τελικό 37-9
Η ομάδα αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Ορκόπουλο Θάνο και τους Δελή Βαγγέλη ( 2 γκολ ), Παλιούρα Άγγελο ( 2 γκολ), Γεωργόπουλο Θωμά ( 1 γκολ), Αγνιάδη Γιάννη , Βαγιάννη Στέφανο, Τριανταφυλλίδη Αλέκο ( 1 γκολ ), Φελεκίδη Γιώργο ( 3 γκολ), Παπαλαμπρόπουλο Λάμπρο , Μπαλά Σωτήρη, Γεωργόπουλο Θάνο, Μακρή Γιώργο , Κουντουργιώτη Σωτήρη .
Η ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε με τερματοφύλακες Κάβουρας Μιχάλης και Σεμέργελη Χ., Βαλκαμελής Γ. ( 6 γκολ ), Αδάμ Δ. ( 3 γκολ ),Ανανίας Παντελής ( 7 γκολ ), Αρκουδέας Λ. ( 1 γκολ ), Φιλίππου Π.. ( 6 γκολ ), Καρανάσιος Κ. ( 5 γκολ ),Φουρλής Α. ( 8 γκολ ), Σκετόπουλος Ν. ( 1 γκολ ), Καποτάς Ν. ( 6 γκολ ).