Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Αποκλείστηκε από τους 8 του Κυπέλλου ο Λεβαδειακός

Η Καβάλα επικράτησε με 4-2 του Λεβαδειακού στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ, ο Λεβαδειακός και η Καβάλα έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί πιο ικανή αποδείχθηκε η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, που επικράτησε 4-2 στο γήπεδο της Λιβαδειάς και πήρε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας.
Ήταν ένα ματς που στο μεγαλύτερο διάστημά του κύλησε χωρίς καλό ρυθμό και ευκαιρίες. Πάντως, οι γηπεδούχοι «αφυπνίστηκαν» μετά το 60΄, απείλησαν με κάποια σουτ του Ταραλίδη που εξουδετέρωσε ο Ιτάνζ, ενώ βρέθηκαν και με αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Ντομπρασίνοβιτς στο 77΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μία απόφαση που σίγουρα στοιχίζει πολλά στην Καβάλα, αφού ο αρχηγός της θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Χωρίς να αλλάξει τίποτα, ολοκληρώθηκαν τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και η παράταση, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι. Με τον Ιτάνζ να αποκρούει την εκτέλεση του Γκονζάλες και τον Σερζίνιο να «σημαδεύει» το δοκάρι, οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε δύο πέναλτι κι έτσι η Καβάλα επικράτησε 4-2, κατακτώντας την πρόκριση.
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Κόλτζος, Χαλούλος (99΄ Μουλόπουλος), Αλεξίου, Σερζίνιο, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Αμπουμπακάρι, Γκονσάλες, Μπεγκόνια, Μπαλβορίν
ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Γούτης): Ιτάνζ, Παβίτσεβιτς, Σιόντης, Οικονόμου, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα, Σμολάρεκ (55΄ Ονουάτσι), Μεντί, Σόσιν.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ