Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Πρόβλημα Μπλάζιτς στη Λιβαδειά


ιά
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σερτζίνιο Ριμπέριο, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον Κίκε Ερνάντεθ να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής συνεχίστηκε με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια.

Η προπόνηση στηρίχθηκε στις ασκήσεις τεχνικής και τεχνικής. Την ώρα πάντως που ο Σερτζίνιο επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Μπλάζιτς. Ο Μαυροβούνιος εξακολουθεί να πονάει και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τους αρκάδες.

Τιμητική διάκριση για Βασιλείου

Το περιοδικό Mini Football News που εκδίδεται από την εταιρεία Agenda Sport Action διοργάνωσε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την ετήσια εκδήλωσή του για να τιμήσει τους κορυφαίους του ποδοσφαίρου με ιδιαίτερο βάρος στους πρωτεργάτες των υποδομών, αλλά και όλους εκείνους που με την παρουσία τους σφράγισαν το σήμερα αλλά και το χθες του αθλήματος.

Ο παίκτης του Λεβαδειακού και αρχηγός της Εθνικής Νέων, Στέλιος Βασιλείου βραβεύτηκε ως ανερχόμενο ταλέντο της χρονιάς που μας πέρασε. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Agenda Sport Action και του Mini Football News για το βραβείο που μου δίνουν.

»Είναι μεγάλη τιμή για μένα και επιπλέον μου δίνει δύναμη για το μέλλον. Πρωταρχικός στόχος μου είναι η καθιέρωση στον Λεβαδειακό και η εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στη Super League. Και για το μέλλον ό,τι καλύτερο προκύψει», ήταν τα λόγια του Βασιλείου στο περιθώριο της βράβευσής του.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr