Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Υπογράφει ο Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό

Ο Ολλανδός προπονητής Τεν Κάτε βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα και αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός θα υπογράψει για 2 χρόνια ενώ αναμένεται η ανακοίνωση εντός της ημέρας.


Και ο Σαρκοζί και ο Χενκ Τεν Κάτε
Εκτός από την άφιξη του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί στο "Ελ. Βενιζέλος" αφίχθη και ο φερόμενος ως νέος τεχνικός του "τριφυλλιού". Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 54χρονος τεχνικός που τα βρήκε στο οικονομικό τομέα με τους "πράσινους" αλλά και στο θέμα των συνεργατών του, Χενκ Τεν Κάτε βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ολλανδός προπονητής θα κάνει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με το ποσό να ανέρχεται στα 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και άμεσα να σηκώνει τα μανίκια για να σχεδιάσει τον νέο Παναθηναϊκό που θα έχει στόχο την διάκριση και την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Γυρνάμε σελίδα
Ο Παναθηναϊκός γύρισε σελίδα αφού από την Παρασκευή το πρωί εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μετά τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ που κράτησε μόλις 25 λεπτά. H τιμή της κάθε μετοχής είναι 8,40 ευρώ, ενώ το 10% των μετοχών θα είναι στην κατοχή του Ερασιτέχνη όπως ορίζεται απο την τρέχουσα νομοθεσία. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός γυρίζει σελίδα και πως μπαίνει οριστικό τέλος στο διχασμό και πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι παρόντες για να προσφέρουν και όχι για να ζητάνε ή να διχάζουν.
Πηγή www.sport24.gr