Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ολα μηδέν στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά ο Πανσερραϊκός έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά κερδισμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Στο πρώτο μέρος το ποδόσφαιρο που παίχτηκε δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο ο Λεβαδειακός είχε μια ελαφρά υπεροχή και μια σημαντική φάση με το δοκάρι του Μασάδο στο 37ο λεπτό. Σημαντική φάση είχε και ο Πανσερραϊκός στα πρώτα λεπτά, όταν ο Μπανγκουρά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος των Καψή και Μπλάζιτς και να πλασάρει σε κενό τέρμα.

Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός πως ο Κολέν τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 11ο λεπτό, αλλά και την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες του Ζουντί μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Λεονάρντο και χτύπημα εκτός φάσης στον Κόλτζο.

Με αυτά και με αυτά ο Λεβαδειακός βρέθηκε στο δεύτερο μέρος με ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί και ασκούσαν ασφυκτική πίεση, η ομάδα των Σερρών ήταν δυνατή στην άμυνα και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν έως τέλους.
Διαιτητής: Γ.Δαλούκας Βοηθοί: Δ.Γκάγκας, Α.Καρατζίκας
Συνθέσεις
Λεβαδειακός:
Σρέντιαν Μπλάζιτς, Μιχάλης Καψής, Μπόρισλαβ Γκεοργκίεφ, Φερνάντο Μασάδο, Γιώργος Κόλτζος (62' Φριτς Eμερόν), Θανάσης Μουλόπουλος (67' Πατρίκ Ντιμπαλά), Περέιρα Λεονάρντο, Γιώργος Ζησόπουλος, Τουρέ Μπασαλά, Εντουάρντο Μοντόγια, Αλμπαν Μπούσι
Πανσερραϊκός:
Δημήτρης Κοτταράς, Ορελιέν Κολέν (11' Σιρίλ Καλί), Κώστας Μανουσαρίδης, Αρις Γαλανόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος, Χρήστος Πιπίνης (71' Ντενίζ Μπαϊκαρά), Μοχαμάν Αμπουμπακαρί, Αγγελος Διγκόζης, Βαλεντίν Μπαντέα (46' Μπόζινταρ Τάντιτς), Πατρίκ Ζουντί, Σαμπεγκού Μπανγκουρά

Το film του αγώνα
11'Πέρασε στον αγώνα ο Καλί
11'Αποχώρησε τραυματίας ο Κολέν
34'Κίτρινη κάρτα ο Βοσκόπουλος
37'Δοκάρι ο Μασάδο
40'Κίτρινη κάρτα ο Κόλτζος
40'Κίτρινη κάρτα ο Ζουντί
40'Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζουντί
42'Κίτρινη κάρτα ο Μπασαλά
46'Αντικαταστάθηκε ο Μπαντέα
46'Πέρασε στον αγώνα ο Τάντιτς
62'Αντικαταστάθηκε ο Κόλτζος
62'Πέρασε στον αγώνα ο Eμερόν
67'Αντικαταστάθηκε ο Μουλόπουλος
67'Πέρασε στον αγώνα ο Ντιμπαλά
71'Αντικαταστάθηκε ο Πιπίνης
71'Πέρασε στον αγώνα ο Μπαϊκαρά
75'Πέρασε στον αγώνα ο Γκεοργκίεφ
75'Πέρασε στον αγώνα ο Κατσικογιάννης
79'Κίτρινη κάρτα ο Μπούσι
www.contra.gr