Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ο Τριτσώνης "παίζει" τον Λεβαδειακό στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Μασάντο, Μοντόγια και Καψή που είχαν ενοχλήσεις έγινε η χθεσινή προπόνηση του Λεβαδειακού ενώ απουσίασε και ο Γκεοργκίεφ που φαίνεται να έχει το σοβαρότερο πρόβλημα. Ολα αυτά εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Λεβαδειακός πρέπει να αποσπάσει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους μετά τα αλλεπάλληλα ατυχή ματς των τελευταίων αγωνιστικών.

Εν τω μεταξύ ο Σ. Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διεθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση Ηρακλή-Λεβαδειακού που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου (ώρα 19:00) στη Θεσσαλονίκη. Βοηθοί θα παραστούν οι Δ. Μπερσής συνδέσμου Αρκαδίας και Σ. Τζαρίμας Αργολίδας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γ. Χατζής (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής ο Γ. Αμυγδαλής από τον ΣΔΠ Σερρών.

Εξάλλου παρατηρητής στο μεγάλο ντέρμπι Κυριακής 9ης Νοεμβρίου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ορίστηκε ο Δ. Καλύβας από τον σύνδεσμο Βοιωτίας. Διατητής θα είναι ο Δαλούκας (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Γενναίο και Ακρίβο από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Ντάκος από την Ξάνθη.