Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Ο Γιάντσουκ για την επίθεση του Λεβαδειακού

Οπως έχει επισημάνει επανειλημμένως η viotia το επιθετικό πρόβλημα του Λεβαδειακού είναι μεγάλο (Είχε "Κονέ" ο Ηρακλής 1-0 τον Λεβαδειακό ) και δυνατόν να αποβεί καταδικαστικό για την ομάδα της Βοιωτίας καθώς με μέσο όρο 0,5 γκολ ανά παιχνίδι είναι απίθανο να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Το πρόβλημα έχει διαπιστωθεί φυσικά και από τον προπονητή του Λεβαδειακού Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος κινείται δραστήρια και έχοντας το Οκ της διοίκησης, για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα δώσει βάρος στη γραμμή κρούσης της ομάδας και που θα σκοράρει στα παιχνίδια που ο Λεβαδειακός δείχνει βραχυκυκλωμένος, όπως σε εκείνο με τον Πανσερραϊκό στη Λιβαδειά.

Μετά τον Φινλανδό Λέχτινεν (Ο Λέχτινεν για την επίθεση του Λεβαδειακού) σημερινές πληροφορίες φέρουν τον Πολωνό Μάρεκ Γιάντσουκ να βρίσκεται στο στόχαστρο των πράσινων της Βοιωτίας. Ο 30χρονος επιθετικός "βγάζει το ψωμί του" στη Βίσλα Κρακοβίας και έχει αγωνιστεί 9 φορές στην Εθνική Πολωνίας.

Εν τω μεταξύ θλάση έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Μασάδο. Αυτό σημαίνει ότι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ενοχλήσεις, τέλος, εξακολουθούν να αισθάνονται οι Καψής, Λεονάρντο και Μουλόπουλος και παρότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια δεν είναι πιθανόν να προλάβουν το κυριακάτικο σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Γι΄αυτό το τελευταίο θα επανέλθουμε.