Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Επίσημη πρόταση στον Μπάγεβιτς ο Αστέρας Τρίπολης

Επίσημη πρόταση προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατέθεσαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο μεγαλομέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, θέλοντας να κάνουν ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» των τελευταίων ετών. Τα «αφεντικά» του αρκαδικού συλλόγου, θεωρούν ότι ο «πρίγκιπας» είναι η κατάλληλη λύση για το όραμα της μεγάλης ομάδας.

Στην επίσημη επαφή (δεύτερη μετά την πρώτη «ανεπίσημη» που έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα), οι δύο μεγαλομέτοχοι του Αστέρα έκαναν μία πολύ υψηλή οικονομική πρόταση προς τον Σερβοέλληνα τεχνικό, που ξεπερνάει τις 700.000 ετησίως και «απογειώνεται» με τα μπόνους στόχων, ενώ συζήτησαν από το ποιοι θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ, μέχρι το που θα φτάνουν οι αρμοδιότητες των ανθρώπων του Αστέρα (Μποροβήλος) στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό που έγινε ξεκάθαρο στον Μπάγεβιτς είναι ότι θα του δοθεί η «εν λευκώ» διαχείριση της ομάδας, προσφέροντάς του απόλυτη ελευθερία επιλογών και κινήσεων. «Τα κλειδιά του “μαγαζιού” θα είναι δικά σου αν συμφωνήσεις» ήταν η ατάκα που ειπώθηκε από τους δύο άνδρες προς τον «Ντούσκο».Τα πάντα πλέον είναι στα χέρια του Μπάγεβιτς, ο οποίος καλείται να αποφασίσει. Ο 60χρονος τεχνικός είδε με ενδιαφέρον την πρόταση των ανθρώπων του Αστέρα, ζήτησε όμως λίγο χρόνο για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. «Θέλω να μου δώσετε χρόνο μέχρι τη Δευτέρα για να μελετήσω την πρότασή σας» ήταν η απάντησή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος «ψήνεται» σιγά-σιγά αφού βλέπει ότι το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε είναι άκρως δελεαστικό.

Στην Τρίπολη βγαίνει κλίμα αισιοδοξίας ότι ο «Ντούσκο» θα πει το μεγάλο «ναι», όμως ακόμη κι αν τελικά το θέμα δεν προχωρήσει έχουν έτοιμες λύσεις, στις οποίες και θα στραφούν για να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση του προπονητή («παίζει» πάντα ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ενώ στη λίστα είναι και η περίπτωση του Λίνεν).
http://www.gazzetta.gr/