Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Οι δηλώσεις Βούκοτιτς

Eυχαριστημένος από την νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1, για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Λεβαδειακού, Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Ο τεχνικός των Βοιωτών αναφέρθηκε στη σημασία αυτής της νίκης, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξή του. Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος, που χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Λεβαδειακού, ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για αυτήν την ήττα, ενώ τόνισε πως η συνέχεια για την ομάδα της Κρήτης ήταν και παραμένει δύσκολη.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Λεβαδειακού δήλωσε πως: «Είναι σημαντική η νίκη μας. Τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι, επίσης, σημαντική, επειδή προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα και γιατί ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε με απουσίες σήμερα, αλλά και γιατί είχαμε στην πλάτη μας και τα 120 λεπτά του αγώνα της Κέρκυρας, μαζί με την απογοήτευση από τον αποκλεισμό. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω παίκτες που είχαν πολλές μέρες να προπονηθούν και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ και στα ενενήντα λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του, γιατί δεν είναι και πολλοί αυτόι που έρχονται. Σήμερα, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στην έδρα μας. Σημαντικό είναι ότι βάλαμε δύο γκολ, επειδή έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Το ότι αντιδράσαμε τόσο σύντομα, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, σημαίνει ότι έχουμε δυνάμεις. Εχουμε πέντε ματς μέχρι το τέλος του πρωτου γύρου, όλα είναι πολύ δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε» .

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε πως: «Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, αφού η νίκη ήταν δίκαιη. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε εμένα, διότι πίστεψα πως, αλλάζοντας κάποια πράγματα στην τακτική και βάζοντας περισσότερους παίκτες στο κέντρο, θεώρησα ότι θα έχουμε υπεραριθμία εκεί. Πράγματι είχαμε, αλλά δεν την εκεμεταλλευτήκαμε ποτέ, με αποτέλεσμα ούτε στο "πνεύμα" του αγώνα να μπούμε, παρά μόνο στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχροόνυ. Αλλά, ούτε και να απειλήσουμε την άμυνα του Λεβαδειακού. Θα μπορούσαμε, όντως, να έχουμε, αλλά παρουσιάσαμε κάποιες αδράνειες, κάναμε λάθη. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο παθιασμένος και βγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα» Ενώ όσον αφορά τη συνέχεια του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο τεχνικός των Κρητικών είπε πως: «Η κατάσταση ήταν και παραμένει δύσκολη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας».
Επιμέλεια:
Κώστας Παπαευθυμίου
www.sport-fm.gr